Snacks – Tomat bruschetta

God morgen kjære dere! Dette innlegget skulle egentlig ha vært publisert i går, men da jeg i går ettermiddag/kveld skulle oppdatere dere, var alle blogger hos United Bloggers nede. Jeg fikk en hel del  meldinger, snaps og mail fra lesere som ikke kom inn på bloggen på mange timer. Beklager dette! Heldigvis fant UB feilen relativt raskt, så nå skal alt være i orden igjen. Hvis ikke så får dere hyle ut igjen. <3

Håper dere fikk en fin mandag? Møtet mitt med Geir gikk kjempefint, og på vei hjem handlet jeg som lovet med meg ingrediensene til dagens bloggoppskrift. Ah, det ble så godt! Jeg skulle egentlig ikke kose meg med det før Daniel kom på besøk litt senere på kvelden, men jeg klarte som vanlig ikke å holde meg unna snikspisingen.. Måtte jo forsikre meg om at oppskriften jeg skulle dele, ikke var uspiselig! Høhø. <3

Du trenger: 1. 6-8 halvstore tomater 2. 1/2 rødløk 3. 2 fedd hvitløk 4. 1 ss olivenolje 5. 1 ss balsamico eddik 6. Salt/pepper 7. 6 små, halvstekte baguetter 8. En frisk busk basilikum

Slik gjør du:

1. Sett ovnen på 200grader og stek baguettene ferdig stekt.

2. Ta baguettene ut fra ovnen, del dem i to og hell over litt olivenolje.

3. Krydre baguettene med litt salt og pepper, og stek i 5 minutter til.

4. Ta så baguettene ut for nedkjøling, og kutt opp tomat, rødløk, hvitløk og en håndfull basilikum til tomatsalsaen. Bland alt sammen og strø over olivenolje og balsamicoeddik. Smak til med salt/pepper.

5. Legg tomatsalsaen over de sprøstekte baguettene, og topp med en skive spekeskinke.

Håper dere får lyst til å prøve tomat bruschettaene! De er supergode.

Nå sitter jeg i frisørstolen hos Komponisten jeg. Ha en fin tirsdag <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg