PESTOLAKS MED PASTA

Ååå, det er så moro med ny blogg! Kommer til å sitte med pcen hele kvelden, og ikke bevege meg av flekken jeg nå. Det er så herlig å høre at dere også liker den! Det er jo ikke så mye med den man ikke kan like, men man blir jo alltid litt nervøs for at leserne ikke skal ha lyst til å sette seg inn i det lille nye som følger med et slikt plattformbytte. <3 For en lettelse! Altså, dere er så gode.

Jeg blir litt revet med her, men jeg skal prøve å lande på det dette innlegget egentlig skal dreie seg om! Nemlig dagens superenkle, men likevel gode, og smakfulle middagsoppskrift! Gjett om jeg koste meg med matlagingen på dette aldeles nydelige kjøkkenet i dag da. Andrea satte på spillelisten til Fifty Shades på spotify for meg, og så var jeg i gang med kokkeleringen! Det er et under hvordan maten i det hele tatt blir spiselig slik som jeg multitasker med synging, dansing og sprelling underveis.. For ikke å snakke om fotografering. Viktig å få tatt gode bloggbilder også!

Du trenger: 1. 4 laksefilèter 2. 1 busk frisk basilikum 3. Saften av 1/2 sitron 4. 1 dl ristede pinjekjerner 5. 1 dl revet parmesanost 6. 1ss olivenolje 7. Litt salt/pepper 8. Tagliatelle for to 9. 8 asparges 10. Cherrytomater 11. 1 fedd hvitløk

Slik gjør du:

1. Sett ovnen på 200 grader, og legg den ferske laksen i en ildfast form.

2. Hell over litt olje, krydre med salt og pepper, og stek midt i ovnen sammen med noen cherrytomater. Laksen behøver 15 minutt om den er fersk/tint, og ca 30 minutt frossen.

3. Lettsalt litt vann i to små gryter, og sett tagliatellen på ca 6 minutt før laksen er ferdig. Asparges skal kun koke i 2-3 minutt, så denne tar du helt til slutt.

4. Hiv en bladene fra en busk frisk basilikum, 1 dl ristede pinjekjerner, 1 dl revet parmesanost, 1 ss olivenolje, et fedd finhakket hvitløk, og saften av en halv sitron i en blender. Dur løs, og basilikumpestoen er klar! Smak den bare til med litt salt og pepper.

5. Når laksen er ferdigstekt og tilbehøret ferdig kokt, danderer du med pasta nederst og laks øverst. -Toppet med et lag grønn pesto. Mmm!

Håper det smaker! Retten er beregnet for to.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg