En vellykket fredag i palasset

Å våkne opp på dette stedet, føltes på ingen måte feil! Himmel og hav.. Jeg kunne ikke ha hatt et mer fantastisk døgn. Daniel (ja Mr.D heter Daniel), sjekket inn like etter at dere var oppdatert i går, og en halvtime senere satte vi i suiten, drakk champagne og spiste sjokolade cupcakes i favoritt-teppet som han hadde kjøpt med til meg! Jeg har i lange stunder misunnet ham for det alt for gode teppet han har hjemme i sin egen stue, og i går kom han altså med et splitter nytt til meg! Herregud så fornøyd. For et mannfolk! <3

Vi ble sittende og spise, skravle og se på tv i et par timer før vi bestemte oss for å dra på restauranten “Glipp” og spise enda litt mer. <3 Gode og mette dro vi en time senere tilbake til Ernst, fylte opp badekaret og plasket i badeskum til nærmere 00.30 om natten. Først da fant vi ut at det var på tide å hoppe i joggedressen, og slukne i dette kunstverket av en seng.. En P-E-R-F-E-K-T start på helgen!

Selv om jeg i går sjekket ut fra blogg og fotograflivet, klarte jeg ikke å holde fingrene unna snapchat… Mitt siste døgn i et langt, hyggelig snap-bildedryss kommer i et eget innlegg om litt! -Og hvem vet? Kanskje har jeg klart å snikfotografere Daniel også?

Håper dere fikk en alle tiders fredagskveld dere også! <3
Dere kan booke et superfint rom på Ernst Hotell selv HER

11 kommentarer

Siste innlegg