Let the weekend begin!

Gooood morgen og gooood helg! Jeg kunne ha lagt til enda en “o”, men jeg tror de fire som allerede er gir en viss forståelse for hvor vel jeg ønsker dere denne fredagen! Skjønne, skjønne Cathrine kom på kveldsbesøk til meg i går med en “sørgegave” som hun så fint kalte det. Hun fikk nemlig både jobb og leilighet i hovedstaden denne uken og flytter dermed fra meg allerede lørdag. Har dere hørt? Enda en gang!? *Sukk*.. Jaja, denne gang er omstendighetene litt annerledes, og jeg har muligheten til å komme på besøk så ofte jeg vil!

-Men jeg kjente likevel at denne sørgegaven bestående av chips, sjokolade og favorittjuicen var trengende da jeg måtte presse ut et “aaaaawww!” for å ikke kveles i et hulk. Hva skal jeg gjøre uten Cathrine i samme by!? Det er jo hun som ser på “tom for fuktighetskrem” plagene mine som krisesituasjoner og kommer med ny, dyr Baborkrem på døra! Det er jo hun som setter seg på iskald asfalt med 39 i feber for å hjelpe meg med bloggbildene! Det er jo hun jeg ringer til når jeg trenger en latter! Åh, hun kunne ha vært halvparten så god, og det ville ha holdt i massevis. <3 Den jenta er virkelig helt latterlig herlig. Oslo er herved blitt en heldigere by!

Buksene jeg har på meg er forresten splitter nye og fra Vero Moda! Har bodd i dem siden jeg prøvde dem på i butikken for to dager siden. <3 Nå skal jeg hoppe avgårde til byen for et par ærend før jeg tar helg! Kamera er med, så vi skrives igjen om noen timer.

Jeg sier det igjen jeg… GOOOOD HELG! <3

14 kommentarer
    1. Alltid trist når venner flytter til en annen by! Men dere har jo et sterkt og flott vennskap, så det blir ikke bli noe problem! Da har du en grunn for å reise oftere, hihi! Ha en strålende fredag <3

    2. Så trist at hun skal flytte! Men bra at hu har fått seg jobb, Gratulerer! 🙂 hvor lang tid tar det å kjøre til Stavanger fra Kristiansand? Jeg og gubben har nemlig finni en crosser som vi vil ha der, men vi bor i vestfold, og eneste vei som kommer opp på kart herfra er over fjellet, men det gidder vi ikke siden det er meldt storm. Vi kunne jo selvfølgelig kjøpt en crosser en annen dag, når det ikke er storm, men når gubben får for seg at han skal ha noe så skal han ha det i går 🙂 hehe!

    3. eg har faktisk nesten identisk bukse fra Vero Moda,men den kom fra salget så den er neppe helt ny…dvs ny for meg hahaha-tenkte å bruke den i dag i en bursdag -vi får se 😀
      god helg :D:D

    4. Så trist og kjedelig at hun flytter fra deg, men det blir nok ikke noe problem så sterkt og fantastisk vennskap dere har 😀
      Ha en helt super fredag videre og en strålende helg! 🙂

    5. Hei!
      Tenker å lage meg en av disse tortilla-pizzaene du tidligere har lagt ut oppskrift av på bloggen, og jeg lurer på hvilken av dem du ville anbefalt ? 🙂 har lagd noen av oppskriftene dine tidligere, og er svært fornøyd!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg