Handle julegavene hos Hopeful!

Husker dere at jeg på torsdag forrige uke, hadde et møte et par fine mennesker i forbindelse med et veldedighetsprosjekt? Vel, hovedprosjektet er i samarbeid med en organisasjon som heter “Hopeful” og går ut på å hjelpe unge voksne som sliter med å finne fotfeste i hverdagen. Det er et stort samfunnsproblem at så mange ungdommer faller utenfor både utdanning og arbeidsliv, og sitter man år etter år innendørs hjemme i leiligheten og tror at man bare ikke er god eller flink nok til å kunne bidra med noe i arbeidslivet, så ødelegger det for så fryktelig mye! Vi mennesker har behov for å kjenne på den gode mestringsfølelsen man får av å dra på jobb, tjene penger og gjøre nytte av oss. Vi trenger å føle at det vi gjør og er faktisk betyr noe.

Dette er det dessverre alt for mange som ikke gjør, og det vil de frivillige arbeiderne i “Hopeful” gjøre noe med. Målet er å gi den ungdommen som trenger det mest, troen tilbake. Troen på at de kan fullføre utdannelsen eller klare seg i det ordinære arbeidslivet! Dette gjør de ved tilrettelegging og oppfølging i blant annet interiørbutikken “Hopeful” som dere ser på bildene over og under her. Enhver krone du bruker i denne butikken går altså til en veldedighetsorganisasjon som i to år nå har vist seg å være til stor hjelp for vanskeligstilte ungdom. Tenk på det neste gang du tar turen til sentrum for å kjøpe julegave til bestemor og bestefar!

Hvorfor ikke kjøpe interiørgavene på Hopeful og i tillegg bidra til å hjelpe noen som trenger det? Snakk om å få mye for pengene! Butikken ligger i Tollbodgata, rett over jordbærpikene, og tar dere turen førstkommende torsdag så må dere love meg å komme innom mellom 12 og 14.00! Da finner dere nemlig både Magnus og meg bak kassa! Vi har nemlig begge to lenge hatt lyst til å ta litt mer ansvar, bidra og hjelpe til med ihvertfall noe her i samfunnet, og i første omgang blir det i form av litt frivillig arbeid. Skulle dere ut på julegaveshopping torsdag 4 desember, kom innom Hopeful, ta en titt på alt det fine interiøret, kunsten, eller treningstøyet de har her, eller bare kom innom for å hilse på! Det synes Magnus og jeg er minst like hyggelig. Magnus er dessuten ekspert på treningstøy, mens jeg er ekspert på den perfekte interiørgaven, så skulle dere behøve noen tips så kan jeg love dere at vi er til hjelp!

Kjenner jeg bestemor rett nå så sitter hun og hopper i pcstolen mens hun tenker “Den koppen skulle jeg hatt! -Og den lykta!!”. Haha, de har ufattelig mye fint her. Faktisk så fant jeg både kopper, krus og lykter som jeg allerede har hjemme i min egen leilighet! Det må jo bety at butikken har god smak? Hehehe. Ta turen innom førstkommende torsdag mellom 12 og 14! Ta en titt på butikken, handle julegaver eller bare slå av en prat med oss. Det ville vært så vanvittig hyggelig! <3

Dere må gjerne lese mer om Hopeful på nettsiden deres HER
Håper på å se noen av fjesene deres til torsdag! <3
17 kommentarer
    1. Nå er det en stund siden jeg la igjen kommentar hos deg. Men må bare si at jeg syns dette var utrolig bra! Kjempefin sak og utrolig bra at du både stiller opp og oppfordrer andre til å gjøre det samme. Du er bare gulle god! Gullhøna, som vi sier her hjemme 🙂
      Ble så overrasket her om dagen da jeg fikk med meg at du enda ikke hadde pyntet til jul! Har JEG pynta til jul før julegaleMarthe? Jepp, det hadde jeg! Ikke rart da, siden du har så mye å gjøre om dagen. Men godt var det med litt julestemning på bloggen din. Det er alltid så koselig å gå innom når du blogger om julepynt, gaveshopping osv <3 Like flink er du uansett hva det skulle være. Blir bare mer og mer imponert!
      Mange klemmer fra meg!

    2. Så fint! Kjempefin sak. Jeg støtter myLIFEspeaks med å selge armebånd;
      Så mye flott i butikken..
      Jeg har en giveaway av Personlig Almanakk på bloggen min, bli med da vel.

    3. Syns dette var en genial ide <3
      I dag har eg avtalt med Røde Kors og gi dem nye ting -fex kjoler som aldri blir brukt, henger med lapp på..samme med sko.....sengetøy, bøker kjøkkenting, leker osv
      Så vi bidrar der vi kan. PÅ bloggen min har eg flaxkalender -de som vinner den dagen og ER det et beløp vinner de beløpet som står i luken inntil kr 1000 og gies til en veledighet av deres valg. Altså ikkje så mye vinning på min blogg.dvs adventssøndagene.....men i uken er det kun flaxkalender.
      Om ingen vinner noe i en luke tenker eg å spandere en gevinst hver uke.

    4. Helt enig med de over her, du er jo tvers gjennom god og en fin sak å støtte <3 Hadde jeg ikke bodd i Australia så skulle jeg kommet en tur, sååå masse fint! Det klær litt i fingrene når jeg ser bildene, hihi 🙂
      Ha en vakker dag kjære deg!

    5. Med julen i anmarsj, rettes fokuset mot familien. Gleden av å gi varmer mer enn å få. Men hva når man ikke alene er i stand til å gi den som betyr mest, sitt største ønske? For noen kan julen være en påminnelse om ensomhet, tomhet. Denne julen blir en utfordring for min del. Da min lillebror for bare noen måned siden ble revet bort fra oss, mot sin vilje. Med håpet bevart, møter jeg det nye året med et ønske om at rettferdigheten skal seire.
      Ønsker du å bidra til at rettighetene til en gutt på ti år blir ivaretatt ? underskrive kampanjen. Det betyr mye, om ikke alt <3 Størst av alt er kjærligheten?
      http://www.underskrift.no/vis.asp?kampanje=5254

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg