Stretching hour with Magnus

Jeg kan ikke tro at jeg kom ned i alle tre spagatene som liten. Jeg mener.. Bare se på det pinnestive kvinnemennesket! Hva skjedde? Jeg er virkelig blitt stiv som en stokk på baksiden av begge ben, så i dag gikk deler av PT timen min til tøying av underkroppen. Skal man ta markløft etter Magnus sin oppskrift så må man rett og slett ha litt bevegelighet. Dette er noe av det jeg er absolutt svakest på, så nå har jeg faktisk fått i hjemmelekse å tøye litt hver eneste dag.. Gjerne med favorittprogrammet snurrende på tvskjermen! Det må jeg da kunne klare?

Og til alle dere som lurer på når Magnus og jeg skal gifte oss… Vi er bare venner!

Aww! Har dere sett.. Gullklumpene i Narviga. Hehe. Det måtte litt lek til etter at jeg hadde utført dagens økt. For nei, jeg slapp ikke unna med bare uttøyning. Før tøyingen fikk jeg rett og slett en liten burpees-test! Magnus satte på stoppeklokken og jeg fikk beskjed om å ta en burpee første minutt, deretter to andre minutt, deretter tre tredje minutt and so on til jeg ikke orket mer. En burpee i minuttet er selsvagt ingen sak. Man tar den jo på 3 sekund og har 57 sekunds pause.. -Men når man kommer opp i 8,9 og 10 så blir pausesekundene ferre, og da kjenner man det fort på pulsen! Jeg klarte 11 runder + 8 burpees på 12 minutt, og da var jeg så godt som dø etterpå. Nå utrodrer jeg dere til å prøve ut det samme! Hvor mange minutter orker dere å holde på? Klarer dere å slå mine 74 burpees? Hvis noen av dere gjør det så får jeg legge meg i hardtrening og ta testen om igjen om noen uker!

Magnus har sine “sjarmerende” øyeblikk..

Magnus: Lacrosseballen må vise på bildet Marthe.. Ikke la den forsvinne i lårfettet.
Marthe: …………

Disse røde ballene er jo helt geniale. Er du stiv på baksiden av låret? Legg en liten lacrosseball under og press ned, så kjenner du på akkurat den samme “godvonde” følelsen man får av uttøyning.. Jammen fungerer det også! Tror jeg må gå til innkjøp av en slik ball selv jeg. -Til hjemmeleksene mine!

Takk for nok en fin formiddag i crossfit-garasjen!
Magnus kommer også til å blogge om timen vår HER

8 kommentarer

Siste innlegg