Pasta Carbonara: Torsk og bacon

God ettermiddag! Det er litt pinlig å si det, men dette er faktisk den første middagen jeg lager meg etter at jeg fikk leiligheten for meg selv. Det er jo så kjedelig å lage middag til bare èn! Jeg kunne jo alltids ha invitert over bestis, men de siste tre ukene har jeg vært så heldig å bli invitert på middag den ene kvelden etter den andre, så da har det bare blitt slik. Jaja, en gang får være den første eller hva?

Gud jeg er god… Haha, neida. Joda. Dette var faktisk veldig veldig godt! Jeg har laget hjemmelaget pasta carbonara mange ganger tidligere, men aldri med fisk! Nå vet jeg at det også går an. Jeg vil til og med påstå at denne varianten er den beste jeg har laget noen sinne. Falt den gamle pasta-carbonara oppskriften min i smak så vil jeg absolutt anbefale dere å teste ut denne også. <3

Du trenger: 1. 200g torsk 2. 250g Tagliatelle 3. En håndfull basilikum 4. 50g Bacon 5. Salt/pepper 6. 2 egg 7. 1,5dl lettrømme 8. 1 fedd hvitløk 9. 0,5 dl parmesanost 10. En halv løk

 
 
 

Slik gjør du:
1. Start med å koke tagliatellen etter anvisningen på pakken.
2. Stek baconbitene i en tørr panne og del torsken opp i terninger.
3. Stek så fisketerningene sammen med både bacon, oppkuttet hvitløk og løk.
4. Bland to egg sammen med 1,5dl lettrømme. Tilsett en god dose salt og pepper.
5. Når løken er blitt blank og fisken gjennomstekt heller du alt sammen i egg/rømme blandingen.
6. Hell vannet av tagliatellen og rør også denne inn i den ferdige carbonarasausen.
7. Pynt med litt revet parmesanost. Eventuelt også litt frisk basilikum.

Server umiddelbart! Gjerne med litt brød til. <3

 

Så det godt ut? For det var det virkelig. <3  
Nå drar jeg på sleepover. Sweet dreams!

15 kommentarer

Siste innlegg