Antrekk – 110714



Heisann! Jonas og jeg ankom Stavanger sent i går kveld. Det ble litt forsinkelser med første fly fra Bangkok, og det førte til at vi mistet andre fly som skulle gå videre fra Gardermoen igjen. Heldigvis måtte vi bare vente tre timer på neste fly. Etter så mange timer med reising er det jammen godt å komme hjem. Vi fikk ikke et minutts søvn på flyet noen av oss så jeg sov mildt sagt som en stein i natt. Planen var å bare sove superlenge, men da klokken slo 07.00 var jeg lys våken igjen. Hoho, det tar nok noen dager å få snudd døgnet igjen.

Dagen i dag har bare flydd forbi. Jeg har kost meg så vanvittig mye med den fine, fine familien min. Tante har kommet på besøk, vi har spist en kjempegod middag, og vi har tatt desserten ute i 30 varmegrader! Is og norske jordbær har aldri smakt bedre. Ah, nei nå er Borge i sitt ess. Skulle bare ønske jeg hadde en hel uke her, og ikke bare en helg. Får aldri nok av kvalitetstid med familien. <3


Skjørt og topp fra Miss Selfridges, Pumps fra Bershka, Veske fra Charles & Keith

Elsker denne bekledningen! Gjett om dette fargerike settet skal få bli med kofferten til Costa Rica? Jeg kjøpte det på Miss Selfridges samme dag som vi reiste hjem fra Chiang Mai (ja jeg måtte ha en siste shoppingrunde). Hope you like it. Kjenner det er på høy tid med noen antrekksoppdateringer her på bloggen nå. Vi hadde så lite sol i Thailand at det nesten ikke ble noen anntrekks innlegg. Dere vet hvordan jeg er.. Lyset skal være sånn og sånn og er ikke solen tilstede så kan vi bare glemme det. Må jo ha litt kvalitet på denne bloggen!



Håper det står bra til med dere alle! Dere må ha en riktig god helg.
Nå vil jeg bare nyte resten av fredagskvelden med familien her.

14 kommentarer

Siste innlegg