hits

A little rain never hurt anybodySo true! Jeg kan ikke se for meg at denne dagen kunne blitt bedre. Ikke engang med sol! Til og med regnet virker unikt her. Det er liksom ikke hver dag man får bade med utsikt over en våt regnskog heller? Ville den vært like fin med sol kanskje? Helt sikkert. -Men i dag klager vi ikke på noe som helst. Punktum. Vi nyter ethvert minutt her oppe. Bader, spiser, ler og hygger oss. Akkurat som man skal på ferie. <3Vacation, i love you <3 Timene flyr, men vi får jammen gjort alt vi har lyst til også! Jeg har kommet meg igjennom alle inspirasjonsbladene mine, jeg har lest ut en bok og jeg har startet på en ny, jeg har nattbadet, og jeg har inntatt en alt for god middag sammen med en alt for kjekk mann! Hva mer kan jeg be om? Sol? Vel, jeg har ordnet oss sen utsjekking til i morgen så vi får krysse fingrene for at vi får noen soletimer på morgenkvisten. Noen deilige ekstra timer blir det uansett!Nå skal Jonas og jeg snurre film her i den fine, "lille" villaen vår.
Håper dere har fått en fin start på den nye uken dere også! <3

21 kommentarer

"Litt regn skader aldri ingen"

blir bare mer og mer missunnelig for hvert innlegg :)<3

Nattbad høres såå gøy og koselig ut ^^ Regnvær i Norge også, iallfall her jeg bor, luftet fire golden i sta, så jeg kan si at bade jeg og hundene var søkk våte når turen var over, men regn holder jo med sommeren, så litt sjarm med å bli kliss våt er det :)

Trude: Det er så sant! :-) Haha, da kan jeg tenke meg at huset også var greit vått etterpå? Det er ikke bare bare med fire gjennomvåte hunder :-D Ah, kjenner jeg savner min lille Bellis nå. <3

Åå, det ser virkelig bare herlig ut! Jeg spør igjen siden jeg ikke kan se at jeg fikk svar forrige gang: hvor har Jonas kjøpt badebuksa si? <3

Kos dere masse. Det ser helt fantastisk ut, som tatt ut av et eventyr

Hei! Kan du fikse slik at når man blar et stykke tilbake i arkivet ditt så slipper man å laste opp et og et innlegg? Se på voeblogg.no for å skjønne hva jeg mener:)

Hvorfor pointer du med føttene hele tiden? Det ser så unaturlig og stygt ut. Gjør du det med vilje eller kommer det naturlig? Du gjør jo det i alle innlegg der du viser frem føttene dine. Gud hvor unaturlig og stygt det ser ut.

hvor er badedrakten/bikinien fra? :) lookin' good!

Synes du virker så unaturlig ut. Kan vi ikke se mer av den ordentlig Marthe.....Jonas, du er kjekk!! :-)

Elsker badedrakten! Kos dere :)

Ser helt fantastisk ut, kos dere ♥

helt unikt so i et eventyr eller filmsett

:)

Trine: Why so angry? :-) Har ikke du fått reist på ferie i sommer kanskje? :)

Lene: Badebuksen til er fra Image :-D <3

Anonym: Tusen takk! :-D

kristin: Badedrakten er fra H&M :-) Tusen takk! Kjøpte den rett før jeg reiste for 199 kr. <3

Edel Kristina: Tusen takk! :-D <3

Wait, what? - Man trenger vell å dra på reise i sommer for å likevel ha en flott sommerferie?

Ser så deilig ut der. :D

Skriv en ny kommentar