hits

Panviman Resort - Our new home!

Okei, NÅ er jeg greit lykkelig. Jonas og jeg booket oss akkurat inn på Panivan Resort litt oppi fjellene her i Chiang Mai. Hotellets største villa "Viman pool villa" er vår for nøyaktig en dag og en natt! Gjett om vi skal nyte morgendagen? Fy søren så mange fine bilder jeg skal ta av dette MAGISKE stedet. Rommet vårt er på 140 kvadratmeter, vi har en egen balkong, et eget basseng og tidenes king size bed. Tror dere vi kommer til å sove godt her eller? Gud hjelpe meg. Jeg kan nesten ikke vente med å teste ut bassenget vårt, se utsikten fra balkongen, spise en alt for god middag, og ha en litt for deilig behandling på hotellets spa-avdeling. Over og under her får dere en smakebit på hva vi skal kose oss med de neste 24 timene. Ser det ikke fantastisk ut? Hallo i luken. Det blir ikke bedre!

 Vårt lille opphold er ikke sponset til dere som nå måtte tro det. Jeg synes bare det er moro å vise dere hvor vi skal bo. En natt  i "Pool Villa" kostet oss ca 2000 norske kroner. Vil det være verdt det tro? We will see! Mihi. Jeg har i hvert fall en god følelse!

Gleder meg en hau til å oppdatere dere fra fjellene i morgen!
Nå er det midt på natten her i Thailand. Sov godt og drøm søtt.

24 kommentarer

Har sett noen av disse bildene før, og det er uten tvil et utrolig fint sted. Har aldri vært der før, men utifra bildene å dømme, så er det nærmest til å svime av.

Visste forresten at dere kom til å sjekke inn der, når jeg så bildene tidligere denne uka. Haha.

Men du?? Hvis du syns dette er fint, da må du søke opp Mardan Palace i Antalya i Tyrkia. HEEERREGUUUUD, for et hotell! Dette er faktisk et av de dyreste hotellene som fins i hele verden. Hele 2 milliarder kosta det å bygge det, og absolutt alt som er i og ved hotellet, består kun av det mest ekslusive og luksuriøse du kan tenke deg. Bare rommene i seg sjøl er magisk nok i seg selv.

Har så lyst å reise dit! Koster bare 2500 kr natta..haha..trur jeg må bli rik før jeg kan tilbringe ei uke der, foråsidetsånn :P

ÅÅ, himmalaya!!! NYT hvert eneste sekund - med en gang jeg fyller atten vet jeg hvor jeg skal dra!

Who gives a sh1t

Hvor mye betalte dere for en natt?

Anonym 00:05, står i innlegget ca 2000 norske kroner for en natt

Ååå det där måste vara paradiset! :)

Karina: Ikke sant! :-D Ah, lykke på jord <3

Anonym: 2000 norske kroner :-)

Morra di: Åå <3 Misunnelse lenge leve :D

Anonym: Hihi! Ja, dette stedet må oppleves. Det er til og med MYE finere i virkeligheten. :D

Sara Katrin: Hihi :-D OMG! Måtte selvfølgelig Google Mardan Palace Turkey nå, og herligfred.. L-E-K-K-E-R-T! Lurer meg på om jeg blir nødt til å maile dette hotellet, lokke med litt god reklamering og ordne meg en fin deal. Hehehe, det hadde vært noe det! :-D Blir du med eller? :D

Om jeg blir med???!!! OF COURSE!! Når reiser vi? 😀

Spanderer du da eller?? Hahaha xD

Serriøst for noe luksus :D skjønner at du skal nyte det, ser ut som det er mye å nyte der! bare utsikten og bassenget og ja! alt!! heldig dere er :) kos dere masse <3

WOW! :o Gjett om jeg er misunnelig nå, da! Kos deg masse for meg også :)

♥ Lizbethosnes.com

å, så herlige bilder :-)

minlangehistorie: Tusen takk! :-D Ikke sant? Ah, om jeg bare kunne bodd her for alltid. <3

sara katrin: Hehehe, nei jeg får prøve å ordne oss en sponsoravtale. Hehe! :-D

kan jeg få bo der sammen med deg da ? :D <3

Heter hotellet egentlig Panviman Chiang Mai Resort? ( Ser du har skrevet Panivan Resort ) Bildene der stemmer ihvertfall med dine.

Anonym: Hehe, ja du har så rett! Det heter Panviman :-)

minlangehistorie: Klart du kan! :D Hehe. <3

You do that! :D

Har du forresten hørt om Eqology før? Jeg er distributør i dette selskapet, og hvert år arrangerer dem en Lifestyle Tour til et eksotisk strøk, der både business og pleasure står på planen. I år er det Mardan Palace som er reisemålet, og selskapet dekker absolutt ALT unntatt lommepenger da, selvsagt. Har såå lyst å dra, men dessverre rekker jeg ikke å kvalifisere meg til å få turen dekket. Da må jeg i verste fall betale hele dritten selv, og det har jeg søren meg ikke råd til.

Takk og lov for at Mardan Palace ikke stikker av noe sted. Muligheten vil alltid være der uansett :D Må bare skaffe meg en pengesekk først, så da kan jeg reise! Hihi!

Hadde vært fantastisk, hvertfall :D Du får bli reisefølget mitt du da :D Kunne blitt en perfekt bloggtur detta altså :D Hihii!

Så fint det så ut. :D

Skriv en ny kommentar