hits

A saturday at elephant campHurra! Der ville redigeringsprogrammet fungere igjen, og jeg kan endelig oppdatere dere med noen fine bilder fra timene i "Maesa elephant camp". Lørdagen har vært så fin! Da klokken slo 11.00 var pappa, Erik, Jonas og jeg på vei til fjellene hvor denne campen blant annet holder til. Dere husker kanskje at jeg var her en gang i fjor sommer også? Planen var egentlig å sette av en hel dag til å jobbe som frivillig med pensjonerte elefanter, bade dem, mate dem, hjelpe til med rengjøring og annet stell, men nå tok vi i stedet med oss Erik for litt lørdagsmoro med elefantshow og det hele. kos! Jeg har fått elefantsuss (det våteste noen sinne), vi har sett VM-inspirerte elefanter spille fotball, og vi har sett dem male de fineste malerier. Noen av bildene de sveiset sammen på 4 minutt ser dere over her. Er det ikke helt vanvittig? Alt disse elefantene kan! Det er slett ikke noen dumme dyr. <3Erik var litt skeptisk i begynnelsen, men det hjalp nok på å få klamret seg fast i pappas legg. Hehe, han er så skjønn. Vi var akkurat ute og spiste med hele thai-familien her og da kvelden nærmet seg slutten og Erik skulle velge hvilken besteforelder han ville sove hos, ble han bare kjempetrist. Han ville jo slett ikke velge! Hadde det vært opp til han så ville alle bodd i samme hus så han kunne tilbrakt like mye tid sammen med absolutt alle. <3 Den gutten er jammen bare god tvers igjennom. Han er bare åtte år, men herlighet så flink og høflig han er. Synes ikke han sier noe annet enn "please og thank you" jeg. Håper mitt fremtidige barn blir like medgjørlig!

Nei, vi har det bare alt for fint her. <3 Måtte de siste dagene gå mye saktere!
Jeg fikk knipset litt bilder under middagen også i kveld! Dette får dere i morgen. <3

15 kommentarer

Broren din er så utrolig skjønn! Kan tenke meg at du er stolt over han :-) kos deg videre, fine Marthe.

Høres ut som en vidunderlig dag. Elefanter ahr alltid fasinert meg -de og hvaler -de ser så gamle ut og vise som om de har sett og opplevd alt ikkje sant

litt misunnelige på elefant suss :D

Spent og nervøs leser

Spent og nervøs leser

Herlig innlegg og nydelige bilder! Kan du skrive litt om prisene i Thailand på klær etc?

Skal jobbe frivillig i Thailand om 3 uker og har litt stramt budsjett..

Skal være et døgn i Bangkok alene for å kjøpe inn nødvendigheter:)

HÆ har elefantene tegnet det der? WOW!

Åå nydelig antrekk :) Hvor er shortsen fra? <3

Så fint antrekk! :* Ser ut som du koser deg kjempe masse og det har du all grunn til! :) Kos deg videre! :)

Å så kult :D alltid hatt lyst til å ri på en elefant, hørt det er skikkelig artig :)

Åh, elefanter er herlige! Kos deg masse <3

Heei hvor er shortsen fra? :)

Dette er alt jeg har å si: http://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g1766192-d1051038-r154422612-Maesa_Elephant_Camp-Mae_Rim.html

Dessverre er ikke alt bsre fryd og gammen for elefantene, selv om de får det til å virke slik..

Helt enig Elisabeth! Du er en kjempe søt jente Marthe, men er du glad i dyr er ikke dette noe du burde promotere :( Det er en forferdelig business og bruke dyr som underholdning..

Forferdelig trist å se at du har støttet et slikt sted, disse dyrene blir tvunget til å brukes som underholdning som mennesker og det gjør vondt. De får det nok til å virke som om elefantene har det veldig bra men sannheten er langt derifra.

Håper du holder deg unna i fremtiden

Ååh, elefanter, så herlig!

Skriv en ny kommentar