hits

Jungle of Chiang MaiGod kveld kjære blogglesere! Da har jeg akkurat brukt to hele timer på å komme meg igjennom dagens bloggbilder. Himmel så mye fint vi har opplevd i dag! Frokosten tok vi ved en innsjø like i nærheten, og her fikk Jonas smakt på levende, hoppende reker for aller første gang. Pappa bestilte nemlig en spicy rekesalat og opp fra tallerkenen hoppet det gjennomsiktige reker til alle kanter. Jeg ville seriøst brekke meg og dø, men pappa og Jonas knasket dem altså som lørdagsgodt, så noe må de ha smakt.. Hehe, usj. Uansett! Stedet var magisk. Bambushytter lå langs hele innsjøen og hadde man lyst til å avkjøle seg i vannet før måltidet så kunne man det også. Jeg var bombesikker på at det var stappfult av aligatorer så det kom selvfølgelig ikke på tale for vår del, men maten smakte himmelsk og morgenen ble perfekt.

Da magene var fylt opp, tok papsen oss med på fjelltur opp i jungelen! Jeg er ikke sikker på hvor lenge vi kjørte, men da vi nådde toppen hadde gradstokken gått ned hele 13 grader. På toppen av den frodige jungelen var klimaet et litt annet og temperaturmåleren på bilen viste 24 varmegrader! Dermed kunne guttaboys slippe løs et gledesbrøl. Hehe. I det ene øyeblikket var det strålende sol, og i det andre pøste regnet ned i sånn ca fire minutt. Jammen forfriskende etter en uke med konstant 34 +. Utsikten her var HELT fantastisk. Faktisk enda bedre enn gårsdagens fra tempelet! Et perfekt sted for en iskald iste laget på ekte tradisjonell thailandsk vis.Håper dere liker bildene! Today was a fairytale <3

17 kommentarer

Hei!

Du har så fine bilder! Jeg lurer på hvilket fotoutstyr du bruker, kamera og objektiv? Og redigerer du de før de legges ut på bloggen? :) Du har en veldig fin blogg!

Marthe: Hei hei! :-) Tusen takk for det. <3 Jeg har Nikon D3000 og portrettlinsen Nikon 50mm 1,4. Jeg har ingen fancy redigeringsprogram. Bildene er superfine uredigerte, men jeg liker gjerne å slenge på en liten effekt i www.pixlr.com før jeg legger dem ut på bloggen. Ihvertfall noen ganger! :-)

Så fine bilder, nok en gang :D Ser på laang avstand (bokstavlig talt hehe) at dere koser dere masse! Og jaa jeg er såå misunnelig!

Så herlig :) Kos dåkke masse!

Å det så helt fantastisk ut. Kan tenke meg det var deilig med litt regn etter noen dager med høy temperatur. <3

Skal du også på cruise i sommer? Ser at noen bloggere har fått sponset cruise fra Barcelona til Frankrike og Italia. Var det derfor dere var i Oslo?

Så jo herlig ut! ♥ Forresten var du helt nydelig på det siste bilde! ☻ Kos dere masse!!

bildene dine er helt perfekte!! :) og du er så pen marthe <3

Åh, så flott det så ut på toppen der! Det må ha vært litt av en opplevelse :D

for en utsikt! ser ut som om dere koser dere kjempe masse :) jeg vil anbefale deg å smake på mesteparten av det du kan få servert, for som oftest er det en overraskende god smak!

hvor er forresten den playsuiten din fra? det var supersøt! :)

Amalie!: Ja, du sier noe der. Det er så sant! Det var bare så ufattelig vanskelig å forestille seg en levende reke i munnen. Hehehe :D Playsuiten er fra Zara faktisk! :-)

Christina i London!: Åh, ja det var helt fantastisk :-) <3

minlangehistorie: Tuusen takk! Blir så glad :-D

Anonym: Tusen tusen takk! Det skal vi :-D

Anonym: Nei, det skal jeg ikke :-) Men jeg skal ut på noe annet gøy bare fire dager etter at jeg har kommet hjem fra Thailand :D

Så fine bilder. :D

Skriv en ny kommentar