En morgenøkt med agilitystige

Gode gud. Nå har jeg opplevd det også. Jeg sto og brettet på mine berømte buksekanter da tre unge herremenn kom inn på Vero Moda, nærmest stønnende. De hilste alle sammen ved å kysse meg på hånden og spy inn noen perverse gloser før de ba meg finne det mest sexy plagget vi hadde inne. Høflig som jeg er (ihvertfall på jobb), spurte jeg i stedet pent hvor de var fra..

Meg: Where are you from?
Mann: Wherever you want me to be from, baby.

For å gjøre en lengre historie kort.. Jeg kunne sikkert anmeldt tre italienere for seksuell trakassering, men i stedet ga jeg guttene instagramkontoen min. Woop wooop. Tre nye følgere! -Og til dere som skal på byen denne fredagen.. Harveys er ikke stedet i kveld.

Endelig får jeg en anledning til å ta i bruk mine nye bokser-skills, så glemmer jeg det helt bort! Hehe, pokker…

Nok om det, og over til det dette innlegget egentlig skal dreie seg om! Min lille morgenøkt med Magnus. Ukens andre PT time gikk overraskende bra med tanke på at lårene føltes som stokker etter gårsdagen. Kanskje bare fordi jeg slapp å gjøre en eneste squat?

I dag var det blant annet litt koordinasjonsøving som sto på planen. -Med agilitystige! Wuhuu. Begynner å lure på om Magnus aldri går tom for idèer. Atter en gang blir jeg presentert for noe nytt og spennende på treningsfronten! Kanskje noen av dere er erfarne med dette? Jeg skal ærlig innrømme at jeg trodde det skulle være superenkelt. Skal ikke jenter generelt være flinkere enn mannfolk i koordinasjon? Vel, dette var ihvertfall ikke tilfelle i dag! -Men jeg hadde det veldig gøy med å prøve og gjenta bevegelsene til Magnus.

Ser det ikke gøy ut? Ah, jeg skal seriøst aldri tilbake til den ensformige treningen som jeg har holdt på med i alle år. Jeg har alltid sett på trening som noe slitsomt, men nødvendig. Det gjør jeg fremdeles, men i dag ser jeg også på det som GØY. -Og tipp èn gang om “gøy” er litt mer motiverende enn “slitsomt og nødvendig”? Altså, jeg tror snart jeg flytter inn i garasjen til Matthew og Magnus.

En smule mer øvelse så går jeg også stigen på hendene!

 

Det var litt av min hektiske fredag! <3 Håper dere har fått en fin start på helgen.
Se bildene som Magnus tok av oss denne morgenen, på hans blogg HER.

12 kommentarer
    1. Åh så gøy du har det på trening 😀 hørtes litt ekkelt ut med de der italienerne.. Du får ha en super Lørdag og kos deg <3

    2. Jeg har faktisk drevet en del med disse stigene i forbindelse med håndballtrening for noen år siden. Døde i beina hver gang vi holdt på med det, samtidig som jeg ble veldig lei etter hvert, og syns egentlig de er selve definisjonen på ‘slitsomt, men nødvendig’. God koordinasjonstrening er det uansett.
      Kos deg masse videre i pinsa! 🙂

    3. Lina: Nike skoene er fra XXL, men de er ikke nye så jeg vet ikke om du får tak i dem i dag. Jonas kjøpte dem til meg i høst tror jeg! 🙂 Tusen takk 😀

    4. Jeg kommenterer sjeldent her, men du er jammen motiverende! Uansett hvor mørk en dag er, kan du lyse den opp. Selv om det bare er for et minutt eller to.
      Tusen takk for all inspirasjonen, vakre deg. Både med treningen og ellers.
      Har du kåret en vinner av plagget fra 2xu? Har nemlig ikke fått det med meg og jeg må jo si at jeg gjerne vil få en tights i posten, hehe.
      Ha en fin kveld! 🙂

    5. Uff, det er litt slitsomt når mannfolk kommer ut av det blå og er klengete og nekter å gi seg. Nesten sånn at jeg har lyst til å fike til dem for at de skal skjønne at de skal gå vekk. 😛
      Sporty du er! 😀

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg