Love every minute of it..

I dag var det denne herlige gladmonsen som fikk bli med på fellestreningen i Narviga. Det måtte litt overtalelse til ettersom frøkna var ute i går, men sporty som hun er, ble hun med til slutt og det tror jeg ikke hun angret et sekund på etterpå! Altså, hvem angrer på en gjennomført treningsøkt? Utendørs i sol og 20 varmegrader? Det blir jo ikke bedre! Vi gleder oss begge allerede en hau til neste gang.

Er ikke dette et glimrende tiltak så vet ikke jeg. Hver eneste søndag gjennom hele sommeren vil Matthew og Magnus arrangere disse fellestreningene i Kristiansand som er helt gratis og for alle over 16 år. Jeg synes det er helt genialt. Oppmøtet har vært fantastisk hver eneste søndag og vi har hatt det så GØY. Hele kroppen får gjennomgå, og det er virkelig en effektiv økt, men samtidig så får disse to mannfolkene det hele til å bli så moro! Det er vel derfor mange av de samme ansiktene dukker opp igjen uke etter uke.

I dag fikk vi beskjed om å pare oss opp, to og to. Passet Victoria og meg ypperlig! Vi skulle gjennom syv ulike stasjoner med syv ulike øvelser, og på hver stasjon skulle paret bytte på å jobbe i fire minutt. Dere klarer kanskje å se hvilke øvelser vi var innom på bildene over og under her? Økten var som alltid full av variasjon, og variasjon.. Det liker vi. Nå er jeg bare spent på hvor stiv jeg kommer til å våkne opp i morgen. Jeg har hoppet tau, og av den slags har jeg en tendens til å ikke kunne gå tre dager etterpå. Leggmuskler much?

Magnus må jo også ha noe å ta seg til mens vi svetter oss igjennom den ene stasjonen etter den andre..

…Så han sørger for å knipse bilder som vi helst skulle ha vært foruten. Jeg tror jeg kan takke på vegne av flere Magnus <3 Du er en knupp!

For en sprek gjeng! <3 Ser det ikke gøy ut? Bli med helt gratis, neste søndag!
Vil dere se flere bilder fra økten så finner dere det i Magnus sitt blogginnlegg HER

15 kommentarer

Siste innlegg