Antrekk – 240514

Good morgen! Solen skinner og gradstokken viser allerede 19 varmegrader, så denne lørdagen tror jeg kommer til å bli helt fantastisk. Jeg skal straks avgårde på ukens femte og siste jobbvakt, men jeg krysser fingrene for at Jonas og jeg kan ta en sen, liten piknik i hagen når jeg er tilbake. Hihi! Man MÅ jo bare se og få kommet seg ut på varme sommerdager som denne! <3

Tiden renner snart fra meg, men jeg må bare få skryte litt av dere. Jeg satte oppe helt til fire i natt for å få unnagjort litt mailsvaring, skriving og kommentarsvaring for hele gårsdagen. Det var så mange gode ord i kommentarfeltene. Herlighet så glad jeg blir. <3 Tusen takk for at dere er så snille! Mailboksen min var også så full at den bare ville henge seg opp hver gang jeg prøvde å klikke meg inn på noen av dem. Haha, aldri opplevd maken! Jeg får ikke svart på alle mailene, men jeg vil bare si takk for alle bud. Begge kjoler ble solgt!

 

Tenkte jeg skulle dele dagens jobb-antrekk med dere før jeg hopper avgårde! Et splitter nytt blomstrete sett har fått kommet på. Var det ikke søtt? Jeg tror hver del kostet rett over 100 kroner. Hælene skal riktignok byttes ut med noen lave sko, men jeg var bare så utaffelig lei av bootsene som jeg har trasket rundt i hele uken. Tenkte jeg kunne lure meg til å gå i hæler ihvertfall på antrekksbildene.

 
Skjørt og topp fra Vero Moda, Sko fra ukjent butikk i København

 

Dere må ha en strålende lørdag! Vi skrives igjen i kveld.
 

36 kommentarer

Siste innlegg