Videoblogg og spørrerunde!

Er ikke Magnus blitt flink? Synes han gjør en riktig så god jobb som fotograf om dagen! Og for all del som modell også.. I dag fikk vi faktisk trent litt sammen. Magnus må jo ha sin daglige økt han også, så hvorfor ikke ta den sammen? Etter en 10 minutters oppvarming med hoppetau, var det duket for en runde AMRAP. “As many rounds as possible”. På 22 minutter skulle vi gjennomføre fire forskjellige øvelser med 5,6,7 og 8 repetisjoner. Jeg fikk æren av å starte og da min runde var gjennomført, startet Magnus på sin. Slik holdt vi på til vi begge hadde gjennomført 9 runder hver, 22 minutter senere. Flinke? Jeg følte meg ihvertfall superflink. Hehe!

Øvelsene som sto på tavlen denne torsdagen var “Ring rows, Kettlebell swings, Kettlebells cleans, og Ab mat sit-ups”. Har dere lyst til å se meg utføre de fire forskjellige øvelsene så har Magnus nå lagt ut en aldri så liten videosnutt av meg i action på bloggen sin! Det er jo ikke så ofte jeg publiserer noe video av meg selv, så vi tenkte kanskje at det kunne være moro å gjøre slikt litt oftere fremover!

Faktisk så tenkte vi å allerede nå kjøre i gang en spørsmålsrunde her på bloggen! Har dere noen spørsmål angående trening, kosthold, crossfit eller hva enn det måtte være, så sleng gjerne igjen en kommentar under her. Jeg kommer til å plukke ut de beste spørsmålene og stille Magnus dem på…. Wait for it…. VIDEOBLOGG! Haha, åjada. Dere skal endelig få høre stemmen min. Jeg lover å snakke litt jeg også! Her har dere muligheten til å stille min personlige trener om hva enn dere måtte ønske innenfor trening. Grip muligheten og få noen gode tips. Magnus er så flink! Jeg har ikke engang vært kunden hans i en måned, men jeg har allerede lært så mye både innen trening og kosthold. Den mannen kan sakene sine sier jeg bare. Bruk ham for alt han er verdt!

Videosnutten av meg i action under dagens økt ser dere HER
Nå vil jeg ha noen gode spørsmål fra dere! Kjør på  <3

65 kommentarer
    1. Hvor finner du inspirasjon til å starte? Har så veldig lyst til å trene, men finner aldri inspirasjon, heller ikke treningsprogram å følge – som gjør trening vanskelig!

    2. Da lurer jeg på om du, Marthe Borge, pleide å trene før du startet hos han? Og Magnus; er det lurt å trene når du har gangsperre? Hvilket tips har du å gi til nybegynnere som må trene hjemme og ikke har så særlig tilgang til utstyr?
      Gleder meg til å høre stemmen din Marthe 🙂

    3. kan du/dere gi tips for kostholdsplan og treningsplan for ei jente som vil bli fit med markerte muskler og kanskje litt tynnere, men samtidig ikke for tynn? hadde vært supert!

    4. Kan du komme med forslag til en kosthold og treningsplan for en “stor” jente som vil bli tynnere? Jeg mener ikke å bygge muskler, men få mindre lår, mage osv. 🙂

    5. Hvor er treningstoppen din fra?:-) (kan gjerne sende det til meg på mail) du er veldig flink!

    6. Flink du Marthe 😀 Gøy å trene sammens med andere også 🙂 Elsker video blogger 😉 Stå på 😀

    7. Hei! Jeg lurte på om Magnus har noen råd til å få mer markerte muskler over hele kroppen? haha, jeg vet det er viktig med kosthold, men hva og hvordan er det viktig å trene? 🙂 Er det noen øvelser jeg kunne gjort som trener hjemme?
      Ville også si at bloggen din er SUPER og du er en såå hærlig jente, Marthe! Skjønner ikke hvordan du klarer å være så sprudlene og glad hver dag! Jeg leser mange blogger, men kan helt ærlig si at din blogg er en av de jeg gleder meg mest til å sjekke om dagene! 🙂

    8. Eg det for sent å få “sommerkroppen” 2014 syns du?
      Stemmer det at når du trener bør du bare trene magen annen hver dag?( pga. Musklene trenger å hvile?
      Hvor lenge etter en treningsøkt bør du spise?
      Er det smartest å spise før eller etter en økt?

    9. Vis du løper en joggetur ute,hvor langt pleier du vanligvis å løpe? Og hvor fort? Og hvor fort løper du når du løper på tredemølle?
      Magnus:har du noen tips til å klare,Å jogge mer sammenhengende? Det blir alltid slik at jeg stopper opp og må gå..også fortsette igjen! Uansett hvor mye jeg har forberedt meg!
      Hvordan skal jeg klare noen Pullups? Og trene for å få det til?😊😊

    10. For å få en fin rumpe, hvilke gode øvelser kan man gjøre hjemme uten vekter osv.? Gjerne vis dem slik at jeg/vi skjønner.
      Og hvordan kan jeg trene armene med gode øvelser hjemme uten vekter og ja haha? Gjerne vis de også!

    11. Hei😊 Magnus: jeg vurderer å kjøpe kettelbels..men lurer på
      Om det er bedre enn vanlige vekter? Og eventuelt hvor mange jeg skal kjøpte og hva de skal veie? Og evt.øvelser med det! Jeg er nybegynner,men har trent vekter en god stund! Så klarer å løfte godt.men har ikke planer om å kjøpe mange forskjellige med forskjellig vekt..så vet ikke helt hva jeg skal velge!
      Hva bruker du Marthe? I kettelbels?😊 så flinke dere er!

    12. Jeg vil gjerne gå ned 10kg, helst til juli men skjønner at det er vanskelig. Noen tips får effektiv vektnedgang?

    13. Jeg føler jeg gjør veldig mye av det samme når jeg har treningsøktene mine. Jeg jogger i 10 min som oppvarming. Og kjører sirkeltrening med 8 øvelser jeg kjører et min hver og med 30 sekunder pause. Så går jeg og på dans en gang i uken. Men hvordan kan jeg unngå å at jeg trener det samme hele tiden? Og få trening så variert som mulig med de lille utsyret som jeg har?

    14. Jeg pleier å jogge i ca. 30 min og da har jeg som oftest jogget 5 km. Pleier også å ta en liten runde på crossfit på kanskje 15-20 minutter. Etter dette gjør jeg styrke og tar et par øvelser, har legday og abs annen hver gang. Jeg har funnet mange bra øvelser overalt på nettet, mest på instagram. Men jeg lurer også på hva du vil anbefale meg å trene hvis jeg vil gå ned hvertfall 5 kg på ca to-tre måneder? Jeg spiser egentlig ganske sunt, altså fisk, kylling, grønnsaker, knekkebrød men det er ofte at jeg tar meg noe usunt også. Jeg har uker der jeg er skikkkelig sunn, men så kommer det noen dager der jeg spiser litt usunt også, kanskje litt snacks. Jeg er egentlig veldig vandt med å spise frukt og nøtter istedet for godteri og det er veldig sjeldent at jeg spiser godteri, men når man bor med hele familien og de kjøper noe usunt hele tiden, blir det litt vanskelig, hehe. Men ja anyway, jeg lurer på om du har en bra plan jeg kan følge når det gjelder både trening og kosthold? Tusen takk på forhånd!!

    15. Hei! Jeg lurer på hvordan man kan trene innside lår, det er etter min mening vanskelig å komme til her 😛

    16. Kan du si noe om hvilke type mat man bør spise før og etter trening?
      Kan man hoppe med hoppetau som en hel treningsøkt, eller bare som en del av en? Hvordan kan man evt. legge opp en treningsøkt med hoppetau?
      Hvordan kan man trene hurtighet?
      Og hvordan kan man trene spenst?
      Hva er riktig teknikk ved kenbøy? Og hvordan er det lurt å trene forside av lår?
      Hehe, det ble mange spm. men jeg håper du vil svare likevel 😀

    17. Hvor langt bør man egentlig springe på 40 min? Er det ok å springe 6,4 km, eller blir det litt for kort?

    18. Jeg har null motivasjon, og gidder derfor ikke å betale for å trene på treningssenter eller ulike manualer osv. Gode tips til hvordan man kan trene uten det? Utenom situps, push ups og sånt 🙂

    19. Får veldig ofte smerter i ryggen når jeg trener og det gjelder så og si alle øvelser på overkropp.. Burde jeg slutte å trene styrke eller går det fint selv om det er vondt, vil jo ikke ødelegge meg selv! Hilsen nybegynner på 17

    20. Øv skal gjerne innrømme jeg njøt av din blogg ugen alt treningsprat, det var sånn en befrielse. Sakner de dager hvor ikke alle Marthe innleggene var rundt crossfit. Bare en liten kommentar fra meg av 🙂

    21. Er det mindre lurt å jogge seg en tur føør frokost? Liker ikke spise før jeg løper om morgenen, så venter til etter jeg har trent. Påvirker dette forbrenningen? 🙂

    22. Hei😊 jeg er hjemme i mammapermisjon, og sliter litt med å komme igang med treningen etter fødsel. Merker att kroppen har forandret seg etter to graviditeter, og kunne gjerne tenkt meg øvelser jeg kan gjøre hjemme for å stramme opp mage, rumpe og lår. Jeg er veldig slank, nesten for tynn i følge noen, men det sitter noen ekstra kilo på magen. Noen tips til hvordan bli kvitt dem? Vil jo ikke bli tynnere ellers, så da må jeg vel kanskje kompensere med styrketrening? ☺️

    23. Hihi, så gøy!
      Jeg er syk, har ME.. Trenger noen øvelser som er effektive men som ikke sliter meg ut resten av uken. Hehe, håper dere har noen tips! 🙂
      Woow forresten, du ser så fitt og strålende ut for tiden! 🙂

    24. Heihei 😀
      Er en jente som har lyst til å få en fin bikinikropp nå som sommeren nærmer seg, har lest at man skal ha kondisjonstrening 2 ganger og styrke 3 ganger i uka. Men vet ikke hvordan jeg skal starte eller gå fram, hvor lenge eller lang skal en jogge og hvilken øvelser kan en ta. Lurte på om dere kunne lage en kosthold- og trenings plan som kan hjelpe meg med å nå målene mine?

    25. Hei! Jeg får ganske fort hold/sting når jeg jogger, noe som gjør det vanskelig å yte maksimalt. Pleier å varme opp i ca. 5-10 min, spiser ca. 1 time før. Har prøvd å vente i 2 timer før, men da begynner jeg bare å bli sulten igjen. Har dere noen tips mot hold/sting?

    26. Heisann!!
      Jeg er 15 år. Jeg er ikke veeeldig glad i trening, og i hvert fall ikke løping…
      Jeg “ble født” med litt fett på magen (under navlen) og ønsker å få det bort.

    27. Hei:)
      Magnus og Marthe: Får du sunnere og sterkere hår ved å trene?Blir det raskere hårvekst? om dere vet noe om det da!:) hehe

    28. Får du PT timene dine sponset?
      Favorittøvelser?
      Tips til sunne mellommåltid?
      Tips for å få bedre kondisjon? 🙂 🙂

    29. Hei Marthe! Lurte på om du/dere kan beskrive noen øvelser med kettlebells(?) som er effektive for å bruke hele kroppen?:)
      Stå på videre! Får motivasjon av at du er så motivert haha 😀 ha en fin helg<3

    30. Hei, jeg har tre spørsmål jeg ønsker svar på!
      1. Jeg trener aktivt og er generelt godt trent. Men jeg skulle gjerne hatt mindre legger, derfor trener jeg ikke styrke direkte rettet mot legger. Er dette en lur taktikk, eller bør jeg trene legger?
      2. Det er mye teorier ute og går om hva man bør spise, og når. Jeg skulle gjerne hatt noen tips om hva, og hvor mye, man bør få i seg før og etter en treningsøkt?
      3. Anbefaler du proteinpulver? Og er det da evt noen nevneverdig forskjell på pulver for jenter og gutter?

    31. Hvilke øvelser vil du anbefale for å få en finere rumpe? Noen øvelser som man ikke trenger utstyr til, og gjerne noe annet en squats 🙂

    32. Videoblogg?? Litt kjedelig for oss som ikke hører 🙁 lyst å vite svarene på spørsmålene også 🙂 kanskje om du kan, skrive ned svarene? 😀

    33. Marthe!!! Du kommer til å ødelegge ryggen din hvit du fortsetter å løfte opp vektene/kettlebellsene slik du gjør på filmen! Be Magnus om å vise deg en markløft metode slik at du kan løfte dem opp med ben og ikke korsrygg. Uff, får helt vondt av deg!!

    34. Hva burde man spise før en treningsøkt for å få best mulig utbytte? (tenker både styrke og kondisjon) Og hva/hvor mye burde man spise etter?

    35. Fine forbildet mitt:)
      Jeg er en jente på 14 år, som lurer på hva som er de beste øvelsene for mage og rompe. Gjerne uten apperater, øvelser jeg kan gjøre hjemme

    36. Jag undrar om vad är meningen egentligen med dessa butterfly och kipping pullups? Att istället för att göra strikta pullups använda momentum för att kunna göra så många reps som möjligt. Det ökar väl bara risken för skador?
      Sedan så undrar jag vad är meningen med crossfit att göra så många repetitioner på så kort tid som möjligt utan vila? Ökar inte risken för skador och dålig teknik, speciellt när man lyfter tungt? Och att göra 100 squats, 100 armhävningar, 100 pullups på tid, kroppen blir ju mer sliten och utan paus så är det ju inte effektivt att träna så intensivt, det måste finnas någon gräns? För så fort man klockan börjar ticka och man börjar måla tid, så kommer inte varje repetition ha en bra teknik.

    37. Hvilke øvelser og hvordan må jeg trene for å gå opp i vekt? Hvor mange ganger i uka anbefaler du å trene om jeg vil oppnå resultatene raskere?

    38. siden du har vært i utlandet mange ganger, kan du lage en video fra vær tur du skal på? gøy å se hvordan du har det på slike turer 😉

    39. Hvordan vil han anbefale en person med kronisk utmattelsessyndrom å begynne å trene vist personen kan klare litt? 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg