Tren hjemme med Abilica circle app

Husker dere denne treningsappen som jeg fortalte om for rundt tre måneder siden? “Abilica circle app”. Dere som lastet den ned, har dere vært flinke til å ta den i bruk under treningsøktene deres? Den er jo helt genial. Man kan sette sammen sine egne treningsprogram ved å bruke alle de forskjellige øvelsene som ligger der inne. Skulle det være en øvelse som du aldri har gjort før så er det bare å klikke på videosnutten som beskriver hvordan den utføres. Da dukker det opp en personlig trener som både viser og forklarer nøyaktig hvordan det skal gjøres. Selv har jeg ikke bare laget meg et, men hele fire forskjellige program. Jeg liker som tidligere nevnt å variere! Disse ulike Abilica circle app programmene prøver jeg å følge minst èn gang i uken nå som jeg har to PT timer og en fellestrening utenom.

Nå er jeg så heldig å ha både Abilica fitnessball, yogamatte, exertube og triovekter. Derfor inneholder omtrent alle øvelsene jeg gjør minst et av disse apparatene. Stort sett går det i ulike varianter burpees, plankeøvelsen, pushups, situps, ulike varianter squats, og utfall med og uten triovekter. Jeg gjør gjerne så mange repetisjoner som jeg bare klarer i 60 sekund før jeg hopper over til neste øvelse og gjør det samme der. Slik holder jeg på i 10-15 minutt før jeg hviler og starter på en ny runde. Skulle det være noen øvelser som jeg helt har glemt hvordan utføres så snurrer jeg videosnutten og får det forklart en gang til. Det blir ikke stort bedre enn det!

Alle øvelsene som befinner seg i “Abilica circle appen” kan utføres både hjemme på stuegulvet og ute i hagen. Har dere verken vekter, medisinball, fitnessball, eller en exertube hjemme så kan dere nå få kjøpt akkurat det samme fargerike utstyret som jeg har HER. Apparatene er pene å se på, de koster ikke all verdens, også kommer de så vanvittig godt med under hjemmetreningen!

Abilica circle appen kan lastes ned helt gratis i App Store eller Google Play.
Hele utvalget av treningsapparater fra Abilica Women serien finner dere HER.

        Annonse

[Alt-Text]

11 kommentarer
    1. Åå, så flink du er! Elsker virkelig bloggen din, og så mange flotte og inspirerende innlegg! <3 et lite tips, du bør kanskje passe litt på det ene kneet når du tar utfall. Det fremderste kneet(det benet du trør frem med) bør være 90grader, og pass på at du setter deg bak på rumpa og at du kan se tærene dine på den fremste foten. "Bøyer" du deg for mye frem på kneet og "skyver" opp med det, kan du få overbelastning i kneet 😉
      Masse lykke til fremover :))

    2. Kan du vise noen øvelser med den treningsstrikken? hehe, er litt vanskelig å finne øvelser som er lette å gjøre hjemme 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg