Har du funnet 17. mai kjolen?

Good morgen! Det er første mai og det betyr at vi har 16 dager igjen til selveste 17. mai! Kanskje noen av dere har kjolen i boks allerede? Jeg skal gå med bunaden min på dagtid, men blir det grilling med jentene eller middag med Jonas litt senere på dagen så vil jeg nok skifte til en lettere kjole etterhvert. Vil nødig ødelegge det fineste antrekket jeg eier! Under her ser dere noen av kjolene jeg har studert og vurdert som 17. mai kjole i år. Kanskje finner dere en dere kunne tenke dere selv? Jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg vil ha en liten og lett kjole eller en lang, mer elegant maxikjole. Forelsket meg helt i den rosa maxikjolen under her. Gud så nydelig!



Hva skal dere ut på i dag? Regner med at veldig mange av dere har fri fra skole og jobb denne fredagen! Selv skal jeg av gårde på trening om en liten halvtime og deretter bærer det videre på middag. Miniskjørt, magetopp og hårbånd skal få komme på litt senere og forhåpentligvis får jeg vært masse utendørs i finværet. <3 Vi har fått nok en varm sommerdag her i sør, og det gjør meg så glad!!



Ser dere noen kjoler dere liker?
Hvilken synes dere jeg skal gå for til 17. mai?

Affiliateslenker

17 kommentarer
    1. Så mange fine kjoler! Selv elsker jeg maxikjoler 😀 I år blir det den korall-fargede maxikjolen fra Gina Tricot (som det går mye reklame for på TV) 🙂 Aller helst skulle jeg brukt bunaden min, men dessverre har jeg en bluse som er for liten :/ Men neste år blir det bunad på både 17 mai og skoleavslutning siden jeg er ferdig sykepleier da :DD Men kjære Marthe, har du noen tips til hårsveiser? 🙂 Jeg har skulderlangt hår, og har virkelig ikke peiling på hvordan jeg skal ha håret! :O God 1 mai videre <3

    2. Åh, gå for den rosa maxikjolen! 17. mai er en skikkelig festdag, og da burde man kle seg pyntet og elegant 😉

    3. Ble så glad da jeg leste fredag, men etter å ha tenkt meg om så er det dessverre bare torsdag idag 😉

    4. Det er jammen ikke lett å velge. Jeg sliter å med akkurat det samme, for jeg har jo lyst til å bruke alle finkjolene jeg har.. hihi 😀 Du kler alt, så du kommer til å bli så fin uansett, men jeg selv synes de trange korte kjolene er finest. Tror nok det blir slik jeg skal gå på 17.mai. Har just bestilt denne kjolen fra Nelly:
      http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/kl%C3%A6r/festkjoler/club-l-714/lace-detail-peplum-dress-714644-7410/
      Håper den passer! Da kan det være det blir den jeg skal gå med 😀 Hadde vært gøy! 😀

    5. Jeg syns du skal gå for den rosa maxikjolen !! Personlig blir det russebukse på 17. mai ! Men til vanlig bruker jeg alltid å ha bunad på dagen før jeg hopper i noe mer komfortabelt, kort skjørt, shorts eller noe fint 🙂

    6. Så mange utrolig fine kjoler 🙂 jeg vile valgt en lang kjole, den blå var fin!
      Du blir vakker uansett hvilken kjole du velger.. den smukke kler alt 🙂
      Har du trukket vinner fra denne 2xu konkuransen?
      klem!

    7. Syntes faktisk at du skal gå for den rosa maxikjolen jeg. Den tror jeg hadde sett veldig bra ut på deg 🙂 Ellers har du jo den hvite, lette kjolen fra forrige innlegg som du også kan gå med!

    8. Den øverste av di rosa synes jeg var veldig flott! : ) Pleier å bruke bunad på 17 mai, noe som pleier å være et skikkelig høydepunkt for min del, men i år blir det å ta på russebuksa mi : )

    9. Har faktisk en kjole til 17.Mai! Noe som var av ren flaks i uflakssiden jeg ikke skal på konfirmasjon imorgen likevel, så da blir det den kjolen jeg skal ha på. 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg