hits

Antrekk - 270414Wææ! Gradstokken viser 33 grader på verandaen til bestemor og bestefar nå. 33 grader dere! Jonas og jeg skal rett ut og legge oss for å steke i solen så fort dere er oppdatert. Dette må så langt være den varmeste dagen vi har fått i år, og jeg er så glad for at jeg får tilbringe den med disse fine menneskene her i Stavanger. Jonas og jeg hiver oss i bilen for å kjøre hjem til igjen i syv tiden i kveld, men vi har enda fire timer å nyte oss på. Måtte de gå fryktelig sakte. Helgen har gått alt for fort. Jeg skulle gjort alt for å være lengre, men jeg må hjem til den hektiske hverdagen i Kristiansand. Denne uken kommer til å bli så stressende at kun et spabesøk vil kunne redde meg når helgen kommer igjen. Kanskje drar jeg på spa også. Hvem vet? Jonas takker helt sikkert heller ikke nei til litt selvpleie. <3


Shorts og topp fra Bikbok, Sandaler fra BershkaMåtte dere ha en god og avslappende søndag <3

16 kommentarer

Så pen du er :) Kos deg videre i dag.

Linda Taylor: Tusen takk Linda! Det må du også gjøre :D Nyt finværet om du også har fått det :D

Superfint antrekk. Du er så flink til å kle deg! :)

Flott antrekk :-) kos deg videre!

Du har så fine hvite tenner! Bleker du dem? Også lurer jeg på om du har noen tips til tørre lepper? jeg får ikke brukt så mye leppestift pga dette og det er litt kjipt. eneste gangen det "funker" er rett etter en leppeskrubb, men gidder jo ikke gjøre dette 2 ganger om dagen liksom.. du går jo ofte med dette så lurer på hvordan du pleier leppene dine ellers? :)

superfiint ! helt herlig her i stavanger i dag !

Ingelin Rystad

Ingelin Rystad

Så pen du er <3 Heldig dere er a :-) Nyt det <3 Her regner det -.- Får håpe Sommer været kommer hit snart :-)

Wow!! Elsker antrekket ditt + du er sååå pen♥

åå herlighet så mange fine bilder, og for et nydelig antrekk :-)

Karina Farnes: Å <3 Tusen tusen takk for det! Hyggelig å høre :-)

Kamilla Haaland: Å <3 Tusen takk!

camilla: Hei hei! Jeg har bleket tennene mine for to år siden, men jeg tenkte jeg skulle kjøre en ny runde med whitening strips fra ebay nå. Hvis du søker opp whitening strips på ebay så får du disse opp. Man bruker to strips om dagen hver dag i to uker så har man kritthvite tenner i et helt år etterpå. De er fantastiske, men de fås ikke kjøpt i Norge. Kun USA eller ebay :-) Angående tips til tørre lepper så bruker jeg Mentholatum. Det ser ut som en repsyl, men heter altså dette og fås kjøpt på apotek. Den er kjempegod mot tørre lepper! :-)

Så fint outfit! ja vi har også hatt 30 grader i noen dager idag! er veldig deilig med den gode sommerfølesen!

Så fint antrekk! Det er veldig varmt her i Mandal også. (:

ta det som et komplement, men hvordan orker du å pynte deg til alle tider, selv når du skal gå ut en tur i parken med hæler? :)

For ett nydelig antrekk! :D

Skriv en ny kommentar