hits

Ukens smoothie: Mango og gulrotDa var det på høy tid med en ny oppdatering under kategori "ukens smoothie". Denne er jo en storfavoritt hos mange av dere! Det er ihvertfall slik jeg har forstått det på kommentarfeltene. Det må være flere år siden sist jeg spiste granateple. Det var faktisk Cathrine som nå i helgen minnet meg på hvor sunt og godt dette er! Hun bruker gjerne frøene til å strø over en god vaniljeyoughurt og ha dette i stede for godis på en lørdagskveld. Jeg vet ikke om jeg ville ha erstattet mitt lørdagsgodt med et granateple, men det smakte ihvetfall nydelig til dagens mango og gulrot smoothie. Mm! Oppskriften får dere under her. Håper flere vil prøve den ut! <3Du trenger:
1.
Et granateple 2. En boks ananas i skiver 3. En stor gulrot 4. 250g frossen mango 5. Saften av en halv lime 6. 1dl appelsinjuice
Slik gjør du:
1.  Skrell gulroten, kutt den i mindre biter, press ut saften av en halv lime og mos alle ingrediensene bortsett fra granateple, i en blender. Bruk også saften som ligger i ananasboksen, ikke bare ananasskivene. Da får smoothien enda mer smak!
2. Når smoothien har fått ønsket konsistens heller du den over i et glass og topper med frøene fra granateple. Det er bare å dele eple i to og skrape ut frøene, for dere som aldri har gjort det før. Smaker kjempegodt og passer perfekt til denne smakskombinasjonen.

Håper der smaker! Vi skrives igjen etter jobb i kveld.
Nå får dere ha en nydelig torsdag så lenge!

25 kommentarer

ååh, den må jeg prøve!

åhh,den så god ut! uflaks at jeg nesten ikke liker frukt :s

Ingelin Rystad

Ingelin Rystad

Åh ser fantastisk godt ut :-D mmm

Kos deg masse på jobb og ha en super dag videre <3

Den så utrolig god ut! Hvor kan man kjøpe frossen mango?? Finner det ikke noen steder:(

Nam, den skal prøves!! :)

Den så veldig god og frisk ut :)

karoline kristoffersen

karoline kristoffersen

Hei vakre deg!

Jeg har akkurat den samme blenderen men for meg er det nærmest umulig og ha i frossen frukt og gulrot. Har du det samme problemet? Tar det lang tid for deg å få det til å bli en jevn smoothie?

Klem!

Det ser utroolig godt ut :D

Åh nam den såg skikkelig god ut!! :)

Hei, Marthe!

Jeg er ei jente på 14 år og jeg har nettopp lagd meg blogg! Jeg lurte på om du hadde orket å titte innom den en dag, og kanskje kommentere litt hva du synes om den. Det hadde vært utrolig morsomt! Du er super kul, digger deg! Håper du fortsette å blogge i lang tid fremover :-)

JEG som ikke er noe glad i smoothie, syntes ikke disse innleggene er noe spesielt morsomme.. Samme med middagsoppskrifter, da jeg for det første ikke KAN lage mat, dessuten bor jeg hjemme og får servert middag hver dag.

Men kan skjønne at noen syntes det er gøy, og at slike innlegg faller i smak hos mange :)

Det jeg kunne ønske du hadde like ofte som oppskrifter på middager, dessert og smoothiie, det er DIY! Blir sååå inspirert av å lese det :)

http://stina.blogg.no/1398339363_morgen_smoothie_ny_op.html

Herming her også??

Lene: Hvem mener du har hermet etter hvem? Hehe, ser ikke helt likheten? Denne bloggeren har laget en drue/jordbær smoothie?

Lene: Nei det forstå jeg godt :-) Skulle gjerne hatt flere DIY innlegg, men hverdagen er så hektisk om dagen at hvis jeg skal skrive et DIY innlegg så blir det bare med det ene blogginnlegget. Jeg bruker så mange timer på slike innlegg ser du. :-) Men jeg er definitivt ikke ferdig med dem, så så fort jeg får litt tid til overs så kommer jeg til å kjøre DIY innlegg igjen :D

karoline kristoffersen: Heisann Karoline! Er blenderen din godt brukt? Jeg tenkte kanskje at bladene kunne være slitte eller noe i den duren? Min kan henge seg opp om jeg ikke har nok væske i, men så lenge jeg tilsetter litt ekstra væske så går det som smurt! :-)

Kaja: Jeg kjøpte mine på Ica :-) De selger sånne små firkantede esker med frossen frukt :-)

Så hyggelig å høre at jeg klarte å friste noen sjeler i dag også! :-D

Åh, den så helt herlig ut!:)

Ååh, den så god ut! Skal prøves!

Mette Jacobsen

Mette Jacobsen

Elsk!

Ååh så god den så ut!

Skriv en ny kommentar