hits

Hårmodell next!Gjett hvem som skal prøve seg som hårmodell neste mandag? Hihi! Marianne trengte en modell til et hårshow som skal foregå i byen neste mandag og til det måtte jeg jo bare si ja! Spennende å bli med på noe nytt en gang i blant. For å gjøre hårfargen min fresh og klar for å vises frem til alt for mange mennesker (kjenner jeg er smånervøs allerede), var jeg som allerede nevnt på Komponisten frisør i går for både striping og farging av ettervekst. Jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd, men jeg skal likevel tilbake i frisørstolen om fem små dager for å gjøre en siste finpuss, bli sminket, kanskje til og med sette på litt mer hår, og style det pent. Ah, dette blir spennende!Har dere hatt en fin dag så langt? Jeg kom hjem fra jobb for halvannen time siden og kastet meg på middagen med det samme. Jeg spiste to boller til frokost og var skrubbsulten bare et par timer etterpå igjen. *SHOCKER* Hehe, at jeg aldri lærer.. Nå tenkte jeg å for en gangs skyld ta meg en middagslur før jeg plasserer pcen godt på fanget igjen, oppdaterer dere en siste gang og planlegger morgendagen fra start til slutt. Jeg har diverse møter, jobbvakter og ting som må ordnes før helgen, for vet dere hvor jeg da drar? Hehe, tredje helg på rad jeg reiser utenbys nå. På fredag tar jeg med meg Jonas til Stavanger for å feire min kjære kusines konfirmasjon. Ah, det gleder jeg meg masse til! Det blir nesten som en reprise av min egen konfirmasjon. Bunaden skal på, og vi skal spise tre retters på et nydelig hotell i Stavanger før vi tar kakene hjemme hos farmor og farfar. Begge bestefedrene mine har også fylt år i april måned så disse skal også feires på skikkelig vis. En ting er ihvertfall helt sikkert.. Det kommer til å bli nok en fantastisk helg!

Kanskje det er flere som skal i konfirmasjon i helgen? Eller som skal feire seg selv?
Har du lyst til å freshe opp håret hos Komponisten så kan du bestille time HER

      Min behandling er sponset

19 kommentarer

hei:-)

veldig bra blogg

så gøy! skal konfirmere meg om 3 uker jeg, iih:-D

Er det et kurs/visning du skal være modell på? Jeg skal på det på mandag på ernst hotell. Hadde vært gøy å sett deg :)

Likte bloggen din mye bedre før. Men stå på! :-)

Janne: Jeg er ikke helt sikker på hva de kaller det eller hvor det skal være i sentrum. Jeg hørte bare ordene "hårshow, scene og 80 frisører" da jeg satte hos Marianne i går. Kan det være visningen på Ernst kanskje? :D Er det på mandag så er det nok det ja! :-)

Skal konfirmere med den 4 mai jeg:)

Må også si at du er mitt forbildet! du er så utrolig vakker og positiv!

Stå på!

Vilde: Åh, så spennende! Savner min egen konfirmasjonstid. :-) Skulle ønske jeg kunne oppleve det om igjen :D Tusen takk for det Vilde. Kjempehyggelig å høre! <3

Så gøy!! :) lykke til!

Hei marthe! Jeg har lagt merke til at du aldri skriver/nevner foreldrene dine. Har du kontakt med dem, eller har det skjedd noe?

Så fint hår. Hvor i Kristiansand bor du hen??

Hvorfor nevner du aldri moren din på bloggen lenger?

Karolina: Tusen takk! <3 Jeg bor på Tømmerstø :-)

marie gjerdseth

marie gjerdseth

kan du lage diy-innlegg igjen snart? ikke bare klær, men kanskje små interiørting å? blir superinspirert av dæ!!

Så spennende. :)

Jeg skal konfirmere meg på lørdag! Håper du får en fin helg😊

Jepp, to uker til i morgen, æææææ!

Jeg skal konfirmere meg i morgen! :D Gleder meg masse. Med den gamle bunaden til min oldemor skal på som hun har sydd selv, blir det sikkert kjempegøy! Ha en fin helg!!

Skriv en ny kommentar