hits

Antrekk - 210414

God kveld fra Andøya! Jonas og jeg sitter i familieselskap vi nå. Min kjære svigerfar har blitt et år eldre i påska! Gjett om det smakte med kalkun og sjokolademoussè etter min første treningsøkt med Magnus. Jeg er helt gåen! Jeg ville bare kaste meg på sengen og sove i tre timer da jeg kom hjem, men det ble jo ikke så aktuelt. Hehe, jeg har på følelsen at min kropp kommer til å være superstiv i morgen. Hoho. <3 Vi knipset litt bilder fra økten tidligere i dag så disse kommer litt senere i kveld..Nå tenkte jeg først å dele dagens antrekk med dere. Det har vært 19 varmegrader i skyggen her i dag, og i solen er det som en varm sommerdag. Helt fantastisk! Får vi dette været i morgen også så tar Jonas og jeg frokosten ute i hagemøblene for første gang i 2014. Kanskje jeg til og med finner frem bikinien! Tenk det.. I april! Åh, det er jammen ikke galt å bo på sørlandet om vår og sommeren. Det var godt og varmt i Oslo også i helgen, spesielt i går, men det er ingen by som slår Sørlandet på vår og sommerstid.


Skjørt fra Zara, Topp og belte fra Gina Tricot, Sko fra BershkaEr dere ikke enige, sørlendinger? Kristiansand er best på vår og sommer!
Håper dere har fått en fin andre påskedag. Vi skrives snart igjen. <3

29 kommentarer

Så fine bilder! Jeg har vært i sola i hele dag. Det var 23 grader i solveggen og der satt jeg bare i bikini. Merker nå at det ikke var så smart. Har allerede begynt å bli småforskjøla. Sola kan være skummel selv om den er varm.. Hehe :)

Så deilig vær! Du er så pen :)

Ingelin Rystad

Ingelin Rystad

Så pen du er <3 Hørtes koselig ut med bursdags feiring :-) Ha en super kveld videre <3

Du har så kul stil! Alle antrekkene dine er helt nydelig!

For et nydelig antrekk :-)

Du er så vakker! :-) utrolig fin på håret og du kler utrolig godt den leppestiften:)

Kjempe fine sko! <3

Tok du malariatabletter når du har vært i afrika?

Jeg reiser med go-xplore i sommer sånn som du har gjort :)

Så vakker du er! :-) liker at du er så flink med å blogge :-)

Dere der nede på Sørlandet er så heldig med været, her oppe i Trøndelag har ikke været vært så mye å skryte av altså..

I Bergen hadde vi over 20 C på terassen så eg har nytt den maks og sittet ute med hundene og kost meg ;))

Helt enig! Kristiansand er virkelig den beste sommerbyen <3

Nydelig outfit i dag!!

Vi gleder oss til sørlandsferie i juni og er familie på 3.

Vi skal bo i Mandal, men tenker å besøke Kristiansand og andre steder som er verdt å besøke:) Lyst til å tipse om gode spisesteder, eller alt man må beske på denne kanten av landet så blir jeg sååå takknelig :)

cuskima: Åå så herlig! :-D Da blir det jammen ikke stort bedre :-D

Andrea: Tusen takk Andrea! <3 Blir så glad for slike kommentarer :-) Huff, nei jeg misunner ikke kulden dere har der oppe. Men denne uken skal det bli bedre over hele landet tror jeg! :)

Connie: Ja det gjorde jeg :-) Så tok jeg vel noen sprøyter også tror jeg. For gul feber og hepatitt B eller A. Er ikke helt sikker akkurat der :-) Heldiggris! Bare husk å ha alt slikt i orden i god tid før avreise. Sprøytene må i hvert fall tas i god tid :-)

Ingelin Rystad: Tusen takk! God mandagskveld til deg også Ingelin :-)

Isabel S. Raad: Å <3 Takk!

ingebjorgfoss: Tusen takk! Så hyggelig å høre :-)

Andrea!: Ånei! Huff, det er fort gjort å bli lurt ja. Spesielt om vinden er kjølig. Da hjelper det ikke om solen er varm. Håper det går fort over Andrea. <3 Det er kjedelig å være syk!

Tusen takk alle sammen! Gode dere er :-) <3

Utrolig fine bilder! :)

Hehe, helt enig! ☻ Vi er heldige med været!

heihei!!

jeg bare lurte på når du hadde vippe extensions, mister du mange av dine egne vipper når de falske holder på å falle av? :)

ikkje sant vel :) Det er toppen av lykke <3

Utrolig flott antrekk! :D

Hei Marthe! Jeg ønsker meg ett innlegg med guide av en by du kjenner godt, som feks Kristiansand! Jeg har tenkt på dette med at dere bloggere ofte skriver guide om byer dere har vært i, men det hadde vært så fint med en guide av deres egne steder - det er jo dere eksperter på, og veldig gøy for oss lesere å lese i tilfelle vi skulle reise nettopp dit dere bor en gang:) Det hadde vært fint å ha en enkel og informativ guide om byen om jeg reiser dit:) På forhånd takk!

Så fint antrekk! :D

Skriv en ny kommentar