hits

Let's just have fun!Nå er det to halvsøvnige sjeler som sitter i sengen, sprikkmette etter den gode hotellfrokosten på Park In by Radisson. Det ble en sen kveld på oss i går! Tiden flyr når man har det moro. Vi startet kvelden med å dra på Olivia restaurant for å smake verdens beste pizza etter anbefaling fra en av dere blogglesere. Jeg må bare si hjertelig takk til deg som overtalte oss til å dra hit, for fy søren for en god mat. Vi hadde hver vår italienske pizza til middag og balsamicomarinerte jordbær med mascarponeiskrem til dessert. Aldri opplevd italiensk mat på det viset før! Hallo i luken. Hvordan får man en liten pizza til å smake så ufattelig mye? For ikke å snakke om godt? Cathrine og jeg sa ikke et ord til hverandre gjennom hele måtidet, og jeg glemte til og med å knipse bilder.. Da er jeg oppslukt da!

Vi trillet ikke hjemover fra Olivia før klokken nærmet seg 23.00 og da var det bare å åpne en god og kald flaske vin! Et par timer senere igjen dro vi på utestedet "Lawo" og der koste vi oss faktisk helt til stengetid. *Sukk*. Tenk nå er det hjemreisedag! Helgen har som forventet gått alt for fort, men vi har virkelig gjort alt ut av den. Jeg har ledd så mye, spist så mye god mat, danset, drukket vin, shoppet, dratt på spa.. -Og nå! Nå skal vi ta lunsjen ute i solen i Frognerparken. Jeg tar bussen hjem i seks tiden i ettermiddag så vi får enda noen timer å kose oss på! Kamera blir selvfølgelig med hvor enn vi drar.. Håper å få oppdatert dere et par ganger til senere.

Her har dere i det minste noen bilder fra fredagens Big Horn besøk!
Ønsker dere en deilig søndag så lenge. Nå drar vi ut for å nyte solen.

19 kommentarer

Så ut som en herlig kveld! :)

Åh, desserten du beskriver hørtes himmelsk ut! Kos dere i det fine solskinnet, og god tur hjem når den tid kommer :)

Vet det ikke har noe med dette innlegget å gjøre, men for at du skal se det så kommenterer jeg her :) jeg googlet litt om betakaroten også kom et gammel blogginnlegg opp, fra du hadde vært i Egypt og gått på betakaroten. Derfor lurte jeg på om betakaroten er noe du fortsatt anbefaler?

Så kjedelig bloggen din har blitt :(

Det kommer til å bli en laaang busstur. Veivesenet har anbefalt folk å utsette hjemreisen pga lange køer. Alle skal hjem fra påskeferie. Men god tur.

Ingelin Rystad

Ingelin Rystad

Åh hørtes utrolig koselig ut :-D Så skikkelig godt ut også :-) Jeg er hjemme fra hytta nå, De andre blir til imorgen orket ikke være på Hytta lenger, bare sånn jeg er :P To dager på hytta får holde for meg :P hehe Ha en fin kveld <3

Ser ut som du har kost deg noe innmari hvertfall! :D håper du har en fin tur hjem!

Lawwo var eg på i januar :) kult sted :)

Test ut Villa Paradiso neste gang du er i Oslo! Pizzaen der er enda bedre enn på Olivia.

Hei :)

Du er en såå flink blogger.

Klem

mirrol: Å <3 Tusen takk for det!

Anonym: Hvor ligger denne restauranten? :D

Ingelin Rystad: Hehe! Så morsomt. Det som er så herlig og avslappende :D Håper du fikk kost deg hjemme i går du da. :-)

Anonym: Tusen takk! Det gikk heldigvis fint. Mange reiser nok i dag også tenker jeg :-)

hedda: Jeg er veldig fornøyd med betakaroten tablettene fra www.betakaroten.no. Dette er de eneste jeg har gått på som virkelig har hatt en effekt! Ikke er de veldig dyre heller tror jeg! :-)

Christina i London!: Tusen takk Christina! :-) <3

Neste gang må du dra til Villa Paradiso, de har ENDA bedre pizza enn den på olivia. Dette er en kjempekoselig liten italiensk restaurant som ligger på Grunerløkka, Olaf Ryes Plass 8 :) men sørg for å være tidlig ute, da det ALLTID er fullt, men er helt klart verdt ventetiden! Du kommer garantert ikke til å angre:)

Fine bilder, høres ut som dere har hatt en kjempe god tid sammen. :D

Skriv en ny kommentar