Antrekk – 090414

God morgen fra Bortelid! Åå det er så hyggelig å være her. Vi kom frem i halv ni tiden i går kveld og fikk servert lam til middag så fort vi kom inn døren. Bella har også fått bli med på hyttetur og hun løper rundt her som verdens lykkeligste. Hun vil riktignok ikke være med på de lengre skiturene våre, men en liten daglig luftetur vil jeg nok tvinge henne med ut på. (Hun kan ikke fordra snø).

Herlighet, nå virker det helt fjernt at jeg gikk slik kledd for bare to dager siden. Det er et par dager siden vi knipset disse antrekksbildene, men det gjør vel ingenting om jeg deler dem med dere nå? Syntes de var så sommerslige og fine. <3

 

Endelig fikk jeg tatt i bruk mitt nye maxiskjørt fra Vero Moda. Var det ikke fint? Med blomstermønster på! <3 Apropos Vero Moda.. I dag åpner vi faktisk en splitter ny Vero Moda Outlet butikk på Sørlandssenteret! Butikken ligger rett over vår vanlige Vero Moda butikk (i etasjen over), og åpner i dag klokken 12.00. Vi kommer til å ha denne outlet-butikken helt frem til juli og prisene kommer til å være ekstremt lave, så her kan dere få unnagjort noen gode kupp. <3 Jeg gleder meg til å jobbe litt her også de neste månedene!

 
Skjørt fra Vero Moda, Topp fra Bikbok, Sko fra Nevernaked, Blomsterkrans fra Cubus

Nå bærer det ut på skitur her! <3
Solen skinner og alt tyder på at dagen skal bli fin.

29 kommentarer

Siste innlegg