New in: Underwear

Jeg kom akkurat hjem fra et møte med regnskapsføreren, og det gikk så fint! Vi fikk betalt litt store regninger sammen, jeg fikk levert bilagene mine og vi fikk planlagt litt hvordan vi skal gjøre ting fremover. Jeg får ikke sagt nok hvor deilig jeg synes det er å legge hele økonomien i Geir sine hender. Geir sørger for at alt alltid er under kontroll mens jeg får små, søte “hjemmelekser”.

Haha, det er sånn jeg liker det. Stoler mest på Geiremann! Nå planlegger jeg og spise en alt for sen frokost! Tèen er allerede i trukket så nå gjenstår det bare å steke baguettene. Tenkte jeg skulle kose meg med en litt ekstra god frokost i dag. Jeg har fremdeles feber så jeg prøver å ta det litt med ro, men det er fint å se at den stadig går nedover. <3

To nye undertøysett fikk bli med hjem i dag. Jeg følte undertøyskuffen behøvde en liten farge-oppgradering. Begge er kjøpt på H&M og kostet rundt 200 kroner. Koppen er det også en del av dere som har spurt hvor er fra, og til de som ikke har fått med seg svarene mine i kommentarfeltet: Koppen er fra Upstair og koster rundt 40 kroner. Et lite påskekupp fra min side!

Ønsker dere en fin tirsdag så lenge!

23 kommentarer

Siste innlegg