En sånn lørdag…


Hei lørdag! Først vil jeg bare si tusen millioner takk for alle de fine tilbakemeldingene dere la igjen under svarinnlegget mitt i går. Dere er så alt for gode med meg! Jeg leste gjennom alt da jeg kom hjem fra jobb sent i går kveld og ble så glad for enhver kommentar. Jeg vet jeg har sagt det før, men jeg sier det gjerne igjen.. Det er en fryd å blogge for dere! For en gjeng <3

Ellers nådde min forkjølelse nye høyder i natt. Jeg klarte meg greit på jobb i går, men da natten kom kunne man altså steke egg på kroppen min. Så varm var den. Jonas ble mer og mer bekymret og hunden forsto også at noe ikke var som det skulle. Bella skal alltid ligge tett inntil magen, men i natt skulle hun absolutt ligge rett ved hodeputen og snuse meg i ansiktet. Hehe, de hundene er slett ikke dumme! Jeg må nok bare se å få kommet meg til legen på mandag. Jeg kom meg ikke opp fra sengen før 13.00 i dag, og da jeg hadde gjennomført den fem minutter lange kjøreturen til butikken for å handle frokost, la jeg meg ned på gulvet i gangen og gråt noen gledestårer. Det føltes nemlig som jeg akkurat hadde besteget Mount everest.

Heh! Det blir nok ikke de store bloggoppdateringene på dere i dag, men jeg satser på at jeg blir god om jeg bare holder meg i ro denne lørdagen. Bursdagsfeiring sto egentlig på planen, men det kan jeg nok bare glemme. Nå må jeg bare bli frisk!

Håper dere har fått en bedre start på helgen! <3 
Nå skal jeg spise vannis og snurre favoritt disneyfilmen!

42 kommentarer

Siste innlegg