Innkjøp – 030414

Har dere en fin fredag kjære lesere? Jeg våknet opp med en elendig form, men dro på jobb likevel så jeg håper jeg kommer meg gjennom dagen! Hehe, det gjør jeg helt sikkert. Personalmøte gikk som smurt i går kveld. Vi fikk litt ris, litt ros og noen veeldig spennende nyheter. Det blir noen hektiske, men morsomme uker for oss på Vero Moda de kommende ukene. Mer om det får vi ta en annen gang! Nå tenkte jeg i grunn bare å vise dere gårsdagens innkjøp. Jeg sørget for å komme en liten halvtime før tiden i går så jeg kunne handle litt! Det er så alt for lenge siden jeg har shoppet på Vero Moda, og vi har jo så mye vårnytt!

To maxiskjørt fikk bli med hjem sammen med en splitter ny veske, et par topper, en sommerkjole og en skjorte. Vårjakken som dere ser på bildet over her måtte også få bli med hjem. Jeg har siklet etter den i flere uker nå. Synes den er så fin!

Dere må gjerne legge igjen en kommentar om dere lurer på hva prisen er på de enkelte plaggene. Jeg vil ikke få satt meg foran pcen igjen før nærmere 22.00 i kveld, men dere vet at jeg tar igjen alt av kommentarsvaring da. Håper dere har fått en fin start på helgen jenter og gutter! <3 Kanskje jeg til og med treffer på noen av dere på sørlandssenteret? Hihi, det er alltid hyggelig!

Ser dere noe dere liker her eller? 
Vi skrives mer senere i dag! <3

34 kommentarer

Siste innlegg