Q&A

Hva liker du best å blogge om? Og hvilke innlegg får aller mest respons?
Hmm, jeg elsker å dele antrekk med dere hvis jeg er ekstra fornøyd med klærene og bildene er blitt knipset i solen. Disse innleggene har også en tendens til å få veldig mye hyggelig respons. Ellers er jeg veldig glad i disse DIY innleggene som det er blitt alt for få av i det siste. Jeg har rett og slett gått litt tom for idèer. -Men jeg lover flere DIY innlegg fremover. Jeg vet at dette er en stor favorittkategori hos dere også! Ellers synes jeg det er vanvittig moro å blogge fra feriene mine. Lyset er så mye finere i varme og solfylte land så det prøver jeg å utnytte til det fulle. -Og bikinibilder gir selvfølgelig heller ikke lite respons.

Kunne du tenke deg å være med på tv-programmet bloggerne?
Nei vet dere hva, det kunne jeg ikke. Jeg hadde først og fremst aldri turt å være med på noe slikt. Jeg synes jeg blottlegger livet mitt nok som det er gjennom de blogginnleggene jeg daglig publiserer. Jeg kunne heller ikke tenke meg å dra inn verken venner eller familie i et tvprogram om livet mitt. Mine kjære og nære må til stadighet stille opp på bloggbilder, og det får holde. Jeg tror heller ikke jeg ville ha fått tillatelse til å dra inn et tv team i hjemmene deres. Hehe!
 
Hvilke tanker har du rundt avstandsforhold? Har du og Jonas hatt det?
Jeg valgte dette spørsmålet fordi det plutselig har blitt litt relevant for oss! Jonas kommer til høsten til å søke seg inn på førskolelærer-linjen på universitetet i Agder, men det er ikke dette som er Jonas sin store drøm. Jonas skulle aller helst vært politimann, men pga astmaen så får han ikke komme inn. Derfor har han bestemt seg for å søke fengselsbetjent-skolen i Oslo i stedet. Studiet starter ikke før i januar 2015, og det er ikke sikkert at han kommer inn. Derfor har han valgt å søke førskolelærer i tillegg. -MEN skulle han komme inn så betyr det at Jonas må flytte til hovedstaden i løpet av neste år. Mine studier vil være i Kristiansand, og det betyr altså at vi muligens kommer til å måtte ha et avstandsforhold i ikke bare et år, men flere. Jeg kan ikke helt se for meg hvordan vi skal klare oss uten hverandre så mange dager i uken, men jeg vet jo at vi vil få det til. Klart vi gjør! Til neste år vil vi ha holdt sammen i fem år. Jeg er sikker på at vi kommer oss igjennom det vi vil komme oss igjennom.

Krangler du og Jonas? Hvordan ordner dere opp?
Åja. Vi krangler som alle andre par, men vi ordner opp like etterpå. Akkurat det har vi blitt mye flinkere på med årene. For tre år siden bodde vi ikke sammen. Da kunne jeg godt finne på å være sur på Jonas i mange dager. Helt til han kom på døren og tryglet meg om å smile igjen. Hehe! Nå har vi ikke noe valg. Vi kan alltids låse oss inne på et rom og bli der, men hva er det godt for? Nøkkelen er å prate sammen. Sett deg ned sammen med personen du krangler med og prat. Det er den eneste måten å løse problemene på. God kommunikasjon er noe av det viktigste ikke bare i et forhold, men også mellom venner og familie.

Du skal jo studere til høsten. Hva går kommunikasjon og visuelle medier ut på?
I kommunikasjon og visuelle medier så lærer man om bilde, tekst, lyd, video og tv produksjon. Haha, jeg blir giret bare av å skrive det. Det må jo være midt i blinken for meg? Det står ikke så mye om studieretningen på UIA sin nettside, men slik jeg har forstått det så lærer man om kamera, kamerainnstillinger, hvordan ta gode bilder, og hvordan bruke redigeringsprogrammer både for bilderedigering og video. Jeg har mye å lære innenfor alle disse områdene, men jeg håper spesielt på å få opplæring i video. Det er noe jeg virkelig skulle ønske jeg kunne mer av. Ellers har jeg forstått det slik at studiet er veldig praktisk. Man sitter ikke nødvendigvis i klasserommet hele tiden. Man drar gjerne ut på videooppdrag eller for å ta bilder utendørs. Da blir det med en gang mye vanskeligere å kjede seg! Jeg elsker når undervisningen er variert og det tror jeg den er her.

Hva spiser du til frokost og lunsj hver dag? Teller du kalorier? Og spiser du kveldsmat?
Jeg spiser det som frister meg både til frokost og lunsj. Frister det med to knekkebrød eller en youghurt så spiser jeg det, frister det med en pakke nudler så spiser jeg det. Jeg teller med andre ord heller ikke kalorier. Jeg har stort sett fire måltider om dagen + noe frukt eller nøtter mellom lunsj og middag eller middag og kvelds. Jeg har klart å holde formen uten alt dette kostholdstyret, så hvorfor begynne å telle kalorier nå? Skulle kroppen forandre seg og ikke forbrenne like godt som før så er dette med kosthold kanskje noe jeg vil tatt litt mer på alvor, men så langt klarer vi oss veldig fint uten. 

Hvilken type musikk liker du?
Jeg har ingen peiling på musikk, men jeg kan jo fortelle dere hvordan spillelisten på mobilen min ser ut. Jeg har èn mannlig vokalist på listen min og det er Justin Bieber. Ellers går det i Nicki Minaj, Beyoncè, Rihanna, Shakira, Demi Lovato, Selena Gomez, Jessie J, Fifth Harmony, og Miley Curys. Jeg er med andre ord kanskje litt barnselig i musikksmaken, og jeg foretrekker myke damestemmer. Den eneste sangen jeg har på spillelisten min av Nicki Minaj er “Marilyn Monroe”. Dette er vel den eneste rolige sangen hun har. “Fathers eyes” av Ask Embla, og “Uncover” av Zara Larsson er sanger som jeg kan høre en halv million ganger før jeg blir lei. Hehe, det er typiske rolige “Marthe sanger”. Jeg er også en stooor fifth harmony fan. Haha!

Hva er ditt aller beste reiseminne?
Hmm. Jeg klarer ikke å velge. Det første jeg kommer på er jobbreisen Kristina Andersen og jeg hadde til Singapore. Det var den siste virkelig utrolige reiseopplevelsen jeg hadde og jeg tror aldri jeg kommer til å oppleve noe lignende igjen. Vi var der i fem små dager og ble kastet fra det ene stedet til det andre for å få sett aboslutt alt Singapore hadde å by på. Maten, parkene, shoppingen, utestedene, hotellvisitsene.. Alt var bare fantastisk. Ellers vil jeg også utpeke safariferien som Jonas og jeg dro på for to år siden. En tolv dagers safari i Sør Afrika er absolutt å anbefale. Fy søren så mye vi fikk se og oppleve her.

Min aller første alene-reise til Zimbabwe var også magisk! Å få jobbe som frivillig med babyløver var en utrolig opplevelse.

Hvilken dialekt har du?
Det er så mange som har stilt dette spørsmålet, så selv om det er besvart før: Jeg snakker både Stavangersk og Kristiansands dialekten. Jeg bytter om etter hvem jeg prater med. -Men jeg skal ærlig innrømme at stavangerdialekten min ikke er som den var i gamledager. Jeg snakker ikke så grovt som jeg gjorde da jeg var liten og jeg må anstrenge meg litt for å snakke stavangersk med venninnene mine. Det er i grunn rart for jeg anstrenger meg ikke når jeg snakker med familien.

Hvordan holder Jonas og du romantikken oppe?
Vi er ganske romantiske av oss begge to. Det går ikke en dag forbi uten at vi har sagt ordene “elsker deg”. Det handler nok også mye om å lytte til hverandre. Er det noe Jonas savner i forholdet vårt så forteller han meg det så vi kan gjøre noe med det! Er det litt for lenge siden vi har funnet på noe romantisk sammen så er jeg aldri treg med å si ifra. En dag eller to senere kan Jonas finne på å sende meg en “middagsinvitasjon” på mobilen, hvor han inviterer meg ut for middag og kino foreksempel. Dette er sånt som er med på å holde romantikken oppe. Ellers er vi blitt veldig flinke til å bruke tiden vi har sammen på en god måte. Skulle vi bare ha to timer ledige på kveldstid etter en lang jobbdag så kaster vi dem ikke bort. Da sørger vi for å sette oss ned i sofaen, snurre film og virkelig nyte disse to timene sammen.

Har du noen komplekser med din egen kropp?
Tja, alle har vel noe de er mindre fornøyde med? Noen bryr seg mer om dette enn andre. Jeg har strekkmerker på lårene jeg også, men det er ikke noe jeg står og daglig tenker over eller stiller meg foran speilet for å studere. Har jeg strekkmerker, en skeiv tå eller litt for brede skuldre så har jeg det. Jeg henger meg ikke opp i det jeg ikke er fullt så fornøyd med ved min egen kropp. Fokuser heller på det du liker ved deg selv. Det er for noen lettere sagt enn gjort, men prøv!
 
Venter du på at kjæresten skal fri?
Hehe, dette var det også mange som spurte om! Dere må huske på at vi enda er veldig unge. Vi har riktignok vært sammen i 4 og et halvt år snart, men jeg er fremdeles bare 21 år gammel. Vi har ikke engang begynt på studiene noen av oss og leier fremdeles en leilighet. Jeg vil ha ting litt mer på stell før vi eventuelt tar det steget. Dette har Jonas og jeg snakket om også. 

Er det noen ganger du skulle ønske du bodde alene? Eller at Jonas var borte mer?
Nei. Aldri! Jeg elsker å bo sammen med Jonas. Han er så god, og så enkel å ha med å gjøre.

Kan du si noe om reisen til Egypt? Var det gøy? Mange folk i gatene osv?
Ja det kan jeg. Ferien vi hadde for snart fire uker siden var kjempefin! Vi koste oss som bare det og merket ingenting til dette opprøret som det var så mye snakk om både før og etter reisen. En uke før vi ankom Sharm el Sheikh, hadde en buss med turister blitt sprengt i området. Mens vi var der nede ble alle tyske turister sendt hjem, og en uke etter at vi var kommet oss trygt hjem hentet også Norge sine turister. -Så vi hadde nok litt flaks med oss på reisen. Vi merket at Egypts hovedgater var veldig tomme for turister, men det var ingen tegn til opprør mens vi var der. Heldigvis! Vi koste oss både på utflukter, ved hotellet og i Sharm El Sheikh sentrum. Jeg har ikke følt meg utrygg en eneste gang jeg har reist til Egypt.

Er det like moro å være blogger hver dag? Eller er det dager du skulle ønske du hadde en vanlig jobb?
Jeg er stort sett veldig glad for å kunne leve av hobbyen min, men det er klart jeg har dager hvor jeg er sliten og lei. Jeg har også dager hvor jeg bare har lyst til å trekke dyna over hodet og slappe av hele dagen. Det kan jeg bare ikke. Jeg tar meg ikke frivillig bloggfri. Jeg blir stresset av å ikke levere det dere lesere kan forvente av meg, og jeg blir stresset av tanken på alt arbeidet som må tas igjen dagen etterpå. Derfor foretrekker jeg å blogge selv når jeg er sliten og uinspirert. Jeg kan bli litt lei av at alt i hverdagen må planlegges. Jeg skulle ønske hverdagen kunne være enda mer spontan, men stort sett er jeg veldig glad i jobben min. Jeg er kjempestolt over hva jeg har oppnådd og veldig takknemlig for alle muligheter bloggen gir meg.

Er det en egenskap som du skulle ønske at du hadde?
Jeg skulle definitivt ønske jeg var mer strukturert. Jeg skulle ønske jeg virkelig likte å planlegge ting til detaljene, skrive lister, ha system på tingene mine og rett og slett ha mer kontroll. Jeg er stjernetegnet jomfruen, og i alle beskrivelser av jomfruen, står det at man er alt dette. Vel, jeg er vel det eneste unntaket da! Jo, så skulle jeg ønske at jeg var mye morsommere!

Røyker/snuser du eller Jonas?
Jeg har aldri verken røyket eller snust fast, men jeg skal innrømme at jeg har prøvd begge deler. Jonas derimot har aldri rørt verken en røyk eller en snusboks. Ikke er han spesielt glad i å drikke i helgene heller. Godgutten! Det er ikke mange 23 år gamle mannfolk som aldri så mye som har tatt i en snus! *Må skryte litt* Det er en ordentlig familiemann jeg har kapret meg.

Kan du fortelle litt om konfirmasjonen din?
Klart jeg kan! Jeg konfirmerte meg i Hånes kirke i Kristiansand og reiste etterpå rett til Stavanger for å feire med to fester! Først feiret jeg med smørbrød og kaker hos bestemor, bestefar og tante, og så feiret jeg med pappasiden av familien. Da dro vi på et flott hotell i Stavanger, spiste tre retters middag, sang sanger, og holdt taler før vi dro hjem for kaker i stuen til farmor og farfar. Det begynner å bli noen år siden nå, men jeg husker at jeg koste meg glugg ihjel under begge feiringene. Jeg hadde en sort, lang kjole på meg og var forferdelig dårlig sminket. Hehehe.Jeg hadde nemlig enda ikke lært å beherske eyelineren.

Hvordan er Marthe bak fasaden? Noe negativt med deg eller hverdagen?
Marthe bak fasaden er nok ikke like elegant som bloggbildene tilsier. Jeg sitter ikke alltid pent i sofaen med bena i kryss, nykrøllet hår og en varm kopp te. Jonas liker meg aller best når jeg er sminkeløs og ser ut som en dass så jeg har en del av disse øyeblikkene foråsidetsånn. Mange flere enn det dere kanskje får inntrykk av gjennom bloggen. Ellers roter jeg alt for mye. Jeg har ikke kontroll på noe som helst, gjør alt i siste liten, vasker alt for lite og rydder alt for lite. Jeg skulle ønske jeg var en bedre husmor. Det holder ikke å bare kunne lage mat. Mannfolka trenger litt hjelp på vaskefronten også!

Topp fem bøker du har lest?
Tusen strålende soler, Drageløperen, Solfuglen, Indias datter, og alle bøkene av Cecilia Samartin.
                                               
Hva er din beste treningsmotivasjon? Hvordan kommer du i gang? 
Nå som jeg har kommet i gang med treningen etter måneder med latskap, finner jeg mye motivasjon i det å kjenne på hvilken forskjell treningen gjør med kroppen. Ikke bare på utsiden, men på innsiden. Jeg vet at jeg vil få mer energi og føle meg mer opplagt av å ta en løpetur etterfulgt av litt styrke på stuegulvet. Derfor gjør jeg det! Disse følelsene er derimot ikke så lette å bruke som motivasjon helt i starten. Da husker man rett og slett ikke hvordan det føles å ha en kropp som er i form! Det som da motiverer meg er faktisk å se på bilder av meg selv fra da kroppen min var på sitt beste. Nå er jeg så heldig å ha et bloggarkiv å titte tilbake på, med bikinibilder fra perioder hvor jeg trente som aldri før. Er det mange måneder siden jeg var i joggeskoene så er det klart at musklene fordufter! Da tar jeg en titt på gamle bilder og forteller meg selv at det slett ikke er umulig å få dem tilbake. Jeg blir ikke motivert av å titte på bilder av perfekte modellkropper. Jeg vil ikke få de lange, superslanke bena uansett hvor mye jeg trener. Jeg kan kun være den beste versjonen av meg selv. Derfor finner jeg faktisk selfies mer motiverende.

Kan vi få se et bilde av deg uten sminke?
Jeg foretrekket å legge ut bilder med masken på, men her har jeg ihvertfall litt brunfarge i ansiktet. Eller litt rødfarge? Mihi!

Håper dere liker svarene! Ønsker dere en riktig GOD HELG <3

79 kommentarer
    1. Hei
      Så fin du var uten sminke, var mye penere faktisk.
      Jeg så deg på Rhodos i 2012, og da syns jeg at du var litt for mye malt hvis du skjønner hva jeg mener 🙂
      Husker jeg måtte le da jeg så dere skulle ta outfit bilder utenfor hotellet, dere var så søte:)

    2. Fine svar, men fikk ikke akkurat svar på det jeg lurte på og ser du har flere som lurer på det samme. Når skal egentlig Marthe Borge være ærlige med leserne sine? Du gjemmer deg og det du blogger om blir for falskt for meg.
      Du er jo bare et menneske, men det er du som har lagt deg ut på nettet og laget et bilde for oss lesere.

    3. Anonym: Jeg tror ikke jeg fant et spørsmål som “Når skal egentlig Marthe Borge være ærlig med leserne sine?” i spørsmålsinnlegget? Jeg tror dessverre ikke jeg tok poenget ditt her.

    4. Kommentaren over irriterer meg noe grundig..
      At du ikke engang tørr å kommentere med ditt navn sier litt om hvor ærlig du selv er! Jeg har på ingen måte lyst til å lage noen diskusjon eller krangle, men Marthe er så ærlig som hun kan være. Enhver blogger vil gjerne holde noen sider ved seg selv og sin hverdag unna internett og personer hun ikke kjenner. Og det skal vi respektere! Gi litt privatliv! Det er ikke snakk om å være falsk, men heller å samle opp de gode tingene på et sted og få oss leser til å glede oss til de glade, oppmuntrende innleggene til Marthe Borge! Hver dag gleder jeg meg til å sette meg ned og lese bloggen hennes, fordi hun er en så positiv person som lærer oss å sette pris på de gode tingene i hverdagen. Livet hennes er kanskje på langt nær så perfekt som det kommer frem på bloggen, men hva så? Trenger man virkelig å rive opp i problemer og negative ting, bare for å skrive om det til lesere som gjerne har egne problemer og trenger heller en oppmuntring i hverdagen?

    5. Det er så gøy å lese innlegg som dette, spesielt når du skriver de! Jeg synes du er den ærligste bloggeren som er, og ikke MINST jordnær!! Jeg synes det er så viktig!:-) Det er bare gøy at du skriver at du ikke er så “perfekt” som du virker på bloggen, og at jonas liker deg best som en “dass” er bare herlig! Du er heldig som har kapret den gutten, og han er sørenmeg heldig som har deg også Marthe! Dette er veldig klisje, men ja du er faktisk den beste bloggeren på topplista:) Og i hele verden forsåvidt! God helg til deg <3

    6. Så utrolig pen du er uten sminke! Jeg kan skjønne at Jonas liker deg best sminkefri, du er jo helt nydelig! 🙂

    7. Hvorfor svarte du ikke på spørsmål angående moren din? Mange som spørte om det. Forstår dersom det er privat da men, da kunne du iallefall ha skrevet det.
      -Liker bloggen din kjempegodt foressten! Stå på 😀

    8. Du sprer så mye glede!! Blir så glad av å lese bloggen din, du virker som en helt utrolig god person 🙂

    9. Renate: For en oppmuntrende kommentar. Tusen tusen takk for gode ord Renate. Denne tilbakemeldingen satte jeg stooor stor pris på i dag 😀 God helg til deg også! Stor klem. <3

    10. Malin: Å <3 Hva skulle jeg ha gjort uten lesere som deg? Det er dere det er en fryd å blogge for. Herlighet så snill du er. Tusen takk for gode ord. Kjempehyggelig å høre at du hver dag gleder deg til å sette deg ned med bloggen min. Det gleder meg så vanvittig mye! 😀 Det er så sant det du sier. Hverdagen behøver ikke å være en lek hele tiden, og det er fullt lovlig å klage noen ganger. -Men jeg prøver å holde bloggen til et positivt sted. Jeg vil at folk skal glede seg til å lese blogginnleggene mine og kanskje til og med bli i bedre humør av dem. Derfor skriver jeg stort sett bare om alt det positivet i livet mitt. Heldigvis er det veldig mye av det også. Hehe! Stor klem til deg <3

    11. Blir så glad over å øese slike innlegg! Føler du er så jordnær og opplever at du ikke pynter på hverdagen. Er ikke alltid lett å føle seg “normal” med alle de bloggene som finnes nå til dags, men du er ekstremt flink til å hvertfall få meg til å føle meg ganske normal! Du er ei flott og nydelig jente!

    12. Veldig fine svar! Men jeg lurer på en ting. Det er vell ett personlig spm, men jeg har aldri sett deg blogge noe om moren din… Har du ikke kontakt med henne? 🙂

    13. du er en av norges fineste jenter, og etter 2 år med og lese bloggen din 2 gang for dagen, er jeg enda ikke lei! Gleder meg like mye til og komme hjem og sette meg ned å lese bloggen din:)<3 håper jeg kan reise like mye som deg og sånt nåt jeg blir stor!

    14. Åh! Bøkene av Cecilia er fantastisk! Lest dem selv.
      Siden du likte så godt de bøkene, så kan du lese en bok jeg nettopp leste av Lori Lansen – Reisen Hjem. Den er nydelig!
      Trist og rørende og alt. Jeg elsket ihvertfall 😀

    15. La nå bare Marthe svare på de spm hun vil svare på. Ok? Fint:)
      – Marthe? Jeg skjønner at Jonas synes du er nydelig uten sminke, for det er DET du er! (Ikke at du er stygg med, for det er du ikke altså heheh, du er nydelig med også)
      Den gangen du får barn (dersom du kan/har lyst på), kommer barnet til å være AKKURAT like nydelig som deg! Og kjekk som Jonas, hvis det blir en gutt da:)
      Men herregu, øynene dine, jeg smelter..

    16. ble litt sjokkert da jeg så at du kunne høre på Justin Bieber hahha, jeg tenkte ikke at det var din type musikk. Men, men hihi han er virkelig flink til og synge. spesielt det de rolige sangene hans hehe:)
      Velsig bra svart Marthe. Virkleig elsker bloggen din og jeg vil gjærne ha mer DIY

    17. Åååå, du virker så bra Marthe! Utseendemessig er du utrolig pen, du virker så snill og god. Skulle ønske jeg kjente deg på ekte, haha. Du blogger så fantastisk bra også! Ville bare si at jeg er innom bloggen din hver dag, og beundrer deg virkelig <3 Håper du får en fin helg :)) Klem

    18. Hei Marthe!
      Min bror tenkte også på politistudiet, men endte opp med å søke seg inn på KRUS (fengelsbetjentutdanningen) i Oslo, og flyttet bort nå i januar. som de erterisene vi er, hadde jeg helt angst for hvor lenge han skulle være borte. men! de har bare skole fra jan-mai, så går de i praksis i havvannet eller to år før de avslutter studiet på skolebenken igjen. min bror fikk praksis i hjembyen, og jeg er overrasket over hvor fort tiden har gått! om 7 uker kommer han tilbake. Ikke engst deg for det med langdistanse, få jonas til å søke seg til kr.sand (om det er fengsel der), eller til stavanger. da har du enda en unnskyldning for å reise dit litt oftere 😉
      ellers har jeg selv vært i langdistanseforhold i over ett år, og det funget utmerket! alt handler om tillit og å ikke være sjalu, og det tror jeg ikke er noe problem hos dere! 😉 masse lykke til Jonas, du kommer til å elske å høre de spennende historiene han kommer til å fortelle! 😀

    19. Fine svar 🙂 Morsomt det du skrev om at stjernetegnet jomfruen er strukturerte. Jeg har samme stjernetegn, men jeg var aldri det før, men nå klarer jeg ikke gå en dag uten å vite hva planene er. Liker overraskelser, men samtidig så liker jeg ikke å lage planer i siste liten 🙂
      Herregud så pen du er uten sminke! Du bør være stolt 🙂

    20. Hei 🙂
      Jeg lurte på hvor treningstøyet på bildet her er fra?
      Nøyaktig noe slikt jeg har sett etter, så blir kjempeglad for svar
      <3

    21. Åh, jeg håper virkelig Jonas kommer inn på fengselsbetjentutdanningen 😀 Jeg går jo her nå, og gått her i 3 mnd. STORTRIVES! Enda bedre blir det nok å dra ut et år i praksis i selveste Stavanger om 2 måneder. Masse lykke til !
      Og du er alltid fin, kjære Marthemor <3

    22. Ine Kristin: Det håper jeg også at han gjør 🙂 Tror det er midt i blinken for han! 🙂 Så morsomt at du går der også. Kanskje du kan lære gutten en ting og to 😀

    23. Renate Hjelme: Gjett om jeg ble lettet nå da! Jeg så for meg tre år med avstandsforhold i Oslo og deretter noen år med praksis kanskje helt oppi nordnorge. Hehe. Har ikke fått satt oss helt inn i hvordan det fungerer. Vi har bare bestemt oss for at vi skal få det til å fungere uansett. 🙂 Men dette var litt av en lettelse! 😀 Får Jonas praksis i Stavanger så reiser jeg på besøk til både han og familien hver eneste helg. Hehe. Takk for at du tok deg tiden til å fortelle oss dette! 🙂

    24. Hei! Jeg merker du aldri nevner moren din, jeg lurer da på om du har mor? Ikke for æ være frekk eller noe altså, bare lurer. Er selv uten mor

    25. elsker deg virkelig.!!! du er best. og guuuud så nydelig du var uten sminke, fineste Marthe <3 du er en rå inspirasjon. leser bloggen din hver dag. du er helt fantastisk! måten du er på, og forklarer ting, og du hjelper meg med selvtilliten osv, og inspirasjon til trening ikke minst! du har en perfekt kropp, og jeg er så takknemlig for at du ikke er den personen som vil vise kroppen din fram hele tiden, og at det virker som at du ikke bryr deg så mye om utsenede og kropp, heller personlighet. Føler alle andre toppbloggere er sånn! du er virkelig deg selv føler jeg, utrooolig! vil ikke si jeg er din "fan", men du er min inspirasjonkilde, og jeg blir utrolig glad av å lese bloggen din og se bildene dine. utrolig glad for at du oppdaterer så ofte!!

    26. ååå, du er utrolig pen både med og uten sminke du! du virker som en fantastisk person som det er umulig å ikke bli glad i!<3 har lest bloggen din hver eneste dag i 2 år nå å den gjør hverdagene min mye enklere, jeg har liksom noe å glede meg til i den ellers like hverdagen! hadde alle vært som deg kunne ikke denne verdenen ha blitt mer perfekt!

    27. Noen forstår faktisk ikkje hva privat betyr………….*vet at du syns det er privat,men du kan vel svare på det for det*…..WTF?
      Litt folkeopplysning :
      privat = hører ikke til det offentlige
      privat = noe som bare vedkommer enkelte
      Altså de tingene Marthe ikkje svarer på og som hun flere ganger selv har sagt at hun holder en del ting PRIVAT, så betyr det ganske enkelt NOT YOUR FRIGGING BIZ
      Syns du alltid er vakker eg, inside out,men du trenger ikkje nett skamme deg over å vise deg uten makeup for å si det slik 🙂
      Håper du og Jonas slipper avstandsforhold om dere ikkje ønsker det:)
      Masse flotte svar 🙂 fatter ikkje hva i huleste folk mener at du ikkje er ærlig. Faker du navnet ditt eller er du egentlig kineser og gift med en bonde i Sverige?
      Åh nei eg vet det, egentlig så heter du Hans og legger ut bilder av naboejenten hahahaha:)

    28. Hei! Jeg elsker virkelig den boken; Tusen strålende soler
      veldig fine svar. Du er en stor inspirasjon for mange ♥

    29. inga: Åh <3 Så god du er. Tusen takk for en kjempefin kommentar Inga. Setter stor pris på slike tilbakemeldinger. 🙂 Gleder meg å høre at du har fulgt meg hver dag i 2 år 😀

    30. Anonym: Tusen tusen takk for gode ord! Dette var litt av en oppmuntrende kommentar. -Og den trengte jeg i dag! <3 Hyggelig å høre at jeg hjelper deg med selvtilliten og at du blir inspirert av å lese bloggen min. Det gleder meg masse! 😀

    31. cuskima: Hahaha. GUD! Jeg dør av deg Lin. Ler så jeg griner her jeg sitter. “NOT YOUR FRIGGING BIZ”, og det siste setningene der.. Herligfred, du er bare hysterisk morsom du! 😀 Takk for tidenes latter! <3

    32. <3 så flott at du fikk en latter -eg bare tenker noen ganger at folk leser bloggen din og tror at de har alle rettigheter i verden til å kreve alt mulig -eller den siste greien som har dukket opp i det siste om at du ikkje er ærlig.
      Verden er jammen blitt sort/kvit i det siste. Leser man en interiørblogg forventer man da outfitbilder og rawfoodoppskrifter og squat video?
      Din blogg er vel mer sånn feelgood inspirational blogg ikkje sant -litt av alt :)
      Bare hyggelig -Hans :P

    33. Bra og intressange svar! Du ergod, men jeg reagerer litt på at jeg skrev tre spørsmål og du ikke svarte på noen av dem 😉

    34. Jeg synes du er så heldig som har en sånn drømmekjæreste! Ikke bare er han kjekk, men han er jo den perfekt kjæresten 🙂 Hvis ha kommer inn på førskolelinjen på UIA, kommer han til å fullføre det da? 🙂

    35. Hei 🙂
      Hvilke sanger hører du på av Demi Lovato sine sanger? 😊 elsker bloggen din, du virker som en super jente!

    36. åååhh! æ elsker jenter som deg Marthe! du æ virkelig det man skal se opp til , en skikkelig ordentlig blogger som inspirerer alle pikehjerter 😉 det derre du sa med at Jonas likte deg best når du så ud som en dass, det fikk jeg faktisk en kjempegod følelse på, fordi det er ikke bare bare det å se opp til jenter som alltid skal se perfekte ut/ være perfekte, og da føler man seg så utrolig dårlig.. mens du .. du bare har en blogg som får folk til å føle seg bra 😉
      å forresten : du trenger ikke sminke du , du er jo like pen uten :OO

    37. Hei! Ser det kanskje blir Oslo – Kristiansand forhold på dere også.. Det blir det kanskje på meg og kjæresten min også til høsten.. Ikke at dere har tenkt så langt fremover, men kanskje dere har snakket om hvordan dere tror hverdagen hadde blitt da? For det tenker jeg på, om vi sees en gang i mnd, eller flere.. Hva tenker du at det ville blitt for dere? 🙂
      Veldig mange fine svar! Lest bloggen din i så alt for mange år nå, men gleder meg til å følge den i så altfor mange flere! 🙂

    38. Litt dumt når du svarer på alle kommentarer her, uten om de når folk spør deg om foreldrene eller moren din. Syns det blir barnseligt å ignorere slike spørsmål, du har full lov til å si at det er privat, men får litt avsmak av bloggen din når du bare ignorer slike spørsmål når det er mange som spør om det. Rett å slett.
      – Ellers, virker du som ei hyggelig å søt ungdame

    39. Utrolig bra svart 😀 men jeg lurer på noe.. Hva slags sanger hører du på av fifth harmony? Er utrolig fan av de jeg også hehe 😀 skal du foresten på miley Cyrus konserten i mai?

    40. Jeg elsker bloggen din og synes ikke du blir falsk i det hele tatt, som jeg ser det er noen som synes. Selv om du stort sett utstråler bare positivitet og ting kan virke rosenrødt, er det ingenting i forhold til typ fotballfrue og andreabadendyck. Du virker som et fantastisk menneske, og jeg har vel egentlig ikke følt at du har skjult noe. Du svarer på spørsmål, og legger ikke noe i mellom.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg