Morning in pyjamas

God morgen! Herlighet, og jeg som egentlig skulle oppdatere dere en tredje gang i går kveld. Vel, det ble slett ikke noe av! Det var så hyggelig å få besøk i at timene bare fløy forbi. Til middag ble det spist krabbe og til dessert en alt for god, hjemmelaget sjokolademousse. (Som dere vil få oppskriften på senere i dag)! Ritz kjeks med smeltet smil sjokolade klarte vi også å trykke i oss samtidig som vi så filmen “The Blackfish”. Fysj, for en forferdlig vond film. -Men den må likevel sees. Det er jo virkeligheten!

Jeg sitter fremdeles i pyjamasen, men jeg sto opp for to timer siden og har dermed rukket både det ene og det andre allerede! Sminkemasken er dratt på, håret er krøllet, blogginnlegg er forhåndsskrevet og kveldens festantrekk er funnet frem. Jeg drar på jobb om 40 små minutter, men jeg ville ihvertfall titte innom og ønske dere en god morgen. Mer får dere få senere i dag!

Så lover jeg å dokumentere bursdagsfeiringen! Hehe, as always <3
God lørdag alle sammen, og gled dere til dagens oppskrift!

17 kommentarer
    1. God morgen <3 Høres koselig ut 🙂 ha en super lørdag og kos deg både på jobb å burdagsfeiring <3

    2. Så fin du er! 🙂
      The balckfish? Har aldri hørt om den filmen, hva handler den om?
      Ha en fin lørdag du også, både på jobb og i kveld 🙂

    3. Christine Hindenes: Tusen takk Christine, og i like måte. Blackfish handler om spekkhoggere i fangenskap kort forklart. Hvordan de havner der, hvordan de lever, og hvorfor de til stadighet skader og dreper trenerene sine. Den et rimelig fæl <3

    4. Må bare si at du må være verdens beste blogger til å oppdatere! ELSKER BLOGGEN DIN <3 Gleder meg til oppskrift, skal vel få rukket å lage den til dessert i kveld 😉

    5. Kose deg på bursdagsfest 🙂
      Eg Må fortelle deg noe helt sprøtt
      I natt drømte eg om deg og Jonas -du var på et photoshoot og han var med. Du satt sånne halvkledd på gulvet med ruller i håret og Jonas drev med noe greier i bakgrunnen.
      Eg måtte ringe datteren min ,men batteriet var så lavt at eg kunne ikkje, så eg ba om å få låne din. Du sa at din hadde du glemt hjemme,men eg kunne få 200 til å ringe hos noen andre. Eg spurte noen andre om eg fikk låne telefonen deres,men plutselig måtte eg på toalettet. Og ble vist inn hvor det var. Så kom en flott jente og sa at eg måtte ta på meg buksen slik at ikkje de andre i bussen kunne se meg -for eg var på en diger buss og toalettet skulle bare brukes når bussen ikkje var full.
      Eg holdt på å dø av skam,men det verste var at det var sånn resirkulerings toalett og det datt ned fra veggen!!!!!!!
      Eg ble så sjokkert med sånn blått flyvann over alt og en veldig sur dørvakt -for plutselig var eg jo på vei inn på en nattklubb som var i et drittlekkert slott??!!!!
      Eg prøvde fremdeles å få ringe datteren min og hele drømemr ble bare mer og mer absurd med blanding av denne festen og flere familiemedlemmer hahaha, SÅ crazy.

    6. cuskima: Hahaha, nå døde jeg! Hva er det hjernen din foretar seg på nattestid? I går natt må den ihvertfall ha styrt noe helt vilt. Haha, verste jeg har hørt. Hva var det egentlig du ikke drømte om denne natten? Jeg må si jeg føler meg riktig så priviligert som fikk være en del av denne galskapen <3 Og Jonas også! Det blir han nok veldig glad for å høre. Hehe! Du må ha våknet opp totalt utslitt etter alt dette her? 😀

    7. hahahahaha eg våknet hvertfall opp litt forvirret og lurte på hva som avr sant og hva som var drøm og om eg skulle på fest eller ringe hahahaha

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg