It’s been a good day

Good kveld! Da var jeg hjemme igjen etter en kjempefin arbeidsdag på Vero Moda. De åtte timene bare fløy av gårde i dag.. Det var så mange spennende prosjekter å sette fingrene i! Bildene dere ser her er egentlig fra den fine morgenen min, men det er faktisk nøyaktig slik jeg sitter nå også. De stramme jeansene er byttet ut med denne gode og tykke strikkecardiganen og rett ved min side ligger bok “Naken i Hijab” som skal åpnes og leses så fort dere er oppdatert. Jeg har lest den før, men etter å ha kommet hjem fra en ukes ferie i Egypt fikk jeg lyst til å lese den om igjen. Den er så trist, god, vond og alt på en gang..

Har dere fått en fin start på den nye uken? Jeg håper det! Kjempehyggelig å se at ukemenyen som jeg delte med dere tidligere i dag inspirerte! Kanskje jeg må sette sammen noen flere slike innlegg fremover. Det er så gøy å blogge for en sånn takknemlig gjeng! Dere setter alltid så stor pris på blogginnleggene mine, og det gjør meg så glad! Tusen takk for at dere er dere . <3

Jeg har i grunn ikke så mye mer på hjerte i kveld. Jeg ville bare innom for å ønske dere en god natt! En varm kopp te og Jonas sin armkrok er alt som mangler for at min kveld skal bli perfekt. Heldigvis kommer Jonas snart hjem, og kjøkkenskuffen er full av te! Mihi.. Tonights gonna be a good night. <3 Sov godt og drøm søtt alle sammen. Vi skrives mer i morgen!

42 kommentarer

Siste innlegg