hits

Gjør om skjerfet til en kjole!Tjo hei! Nå er vi mest sannsynlig på vei inn til hovedstaden allerede. Tenkte bare å starte fredagen med å komme med et morsomt lite tips! Nemlig hvordan gjøre et skjerf om til en peplumkjole. Dette er slett ikke vanskelig og det krever verken nål og trå eller lim. Alt du behøver finner du under her med en liten "steg for steg" forklaring. Håper dere liker innlegget. <3 Jeg koste meg ihvertfall glugg ihjel da jeg holdt på med dette. Skulle bare ønske jeg hadde mange flere pene, sammenhengende skjerf så jeg kunne laget flere kjoler! Det lette stoffet ville jo passet perfekt å pakke med til Egypt. Det veier jo omtrent null!

Du trenger: 1. Et sammenhengende, litt stort skjerf i et pent mønster eller en pen farge. 2. To Belter.Slik gjør du: 
1. Start med å feste første belte over brystpartiet. Fest det ganske så stramt så kjolen ikke faller av.
2.
Se nøye på bildet over for det er dette som beskriver steg nummer 2. Ta tak i skjerfet og legg det inn under beltet du nettopp festet. Dra til skjerfet kommer opp på andre siden og forsett bare å dra og dra til skjerfet henger langt nedenfor beltet og skjuler det. Det er slik du lager peplum-effekten! Du må selvfølgelig dytte skjerfet inn under belte og dra på sidene og bak på ryggen også. Ikke bare foran som vist på bildet over. Ellers vil du jo bare lage kjole av skjerfet på fremsiden.
3. Når skjerfet er dratt såpass mye at lengden på "kjolen" begynner å bli kort, stopper du. Finn nå frem belte nummer 2 og fest det passe stramt rett under brystene. Vips så har du en peplumkjole! Hihi, kult eller hva? Skjerf kan brukes til så mangt!

  

Jeg vedder på at deres resultat blir mye penere enn mitt!
Bare husk to ting: 1. Skjerfet må henge sammen i hver ende 2. Skjerfet bør ikke være gjennomsiktig. 

31 kommentarer

Det ble utrolig fint! Og smart ja! ;-)

Ojj så utrolig smart!! :) det må jeg prøve, har jo så mange fine skjerf som ikke blir brukt desverre.. supert, takk for tips!

Så stilig. Du ble kjempefin med kjolen!

Du er så genial! Takk for tips, vakre deg!! <3

Kjempesmart! Har tidligere gjort skjerf om til skjørt. Det er gøy å kunne variere slik, plutselig har man flere plagg i garderoben enn det man trodde :)

Så utrolig genialt! Var jo kjempefint også :D

Så fin, kjempe genialt

Åå så genialt, dette MÅ jeg prøve! Tusen takk for en suprt tips, Marthe! Kos dere masse i Egypt forresten og god tur <3

Du er en smule genial :)

Helt utrolig hva du tryller fram, Marthe! :D

Martine Kristine

Martine Kristine

Oj! Så stilig. Resultatet ble jo ganske bra også :) Kos deg masse på ferie!

Jøss, så smart! Synes det ble kjempekult jeg :-) Hvis du har et litt gjennomsiktig sjal kan du jo bruke en tubetopp/kjole under ;-)

det ble jo faktisk veldig fint! Hadde aldri gjettet at det der var et skjerf, og ikke en kjole :-) Syntes nesten det ble finere før du tok det siste beltet på, men så er jeg jo ganske fan av sånne løse klær, haha. Du kledde begge delene veldig bra - alt kler den smukke :D

Håper du får en helt fantastisk tur til Egypt! Ord kan ikke beskrive hvor sjalu jeg er på deg akkuratt nå.. Er utrolig lei av dette gråe mildværet, som vi også skal ha hele neste uke...

Du er så genial. Den kjolen ble skikkelig fin med svart blazer utenpå <3

wow, ææ, det var så kult og fint!!

Wow, såå utrolig fint! Ser jo ut som en ordentlig kjole jo :D

hvor er jakka fra?:)

Wow, noe så genialt!! Takk skal du ha :-D

anette evensen

anette evensen

såå fint!! hvor er skjerfet fra?:-)

anette evensen: Skjerfet er fra Cubus! Det glemte jeg helt å skrive :-)

Utrolig fint!

Men jeg lurer på en ting. Hvis skjerfet skal være en hals, hvordan fester du den på kroppen? Bredden i mine sånne skjerf er hvertfall ikke lange nok til at det rekker meg ned til lårene, og det blir jo veldig langt å surre rundt deg?

så sjukt genialt! eg he mangen skjerf eg ikkje bruge, men nå vett eg ka eg ska gjør me dei! :-D

takk for tipset!

Åh så kult Marthe! Oppfinnsom du er! :-)

wow,det var superkult!

SYKT KULT!!!

Skriv en ny kommentar