Antrekk – 160214

Åå så hyggelig det var å komme hjem til alle de fine tilbakemeldingene! Det gleder meg masse å høre at dere likte gangen vår så godt. Så fort innlegget ble publisert, dro jeg for å unne meg noen minutter i solsengen. Kanskje dette blir det neste jeg drar inn i heimen? Nå som jeg har tatt inn en tredemølle kan jeg vel like godt kjøre på meg solseng også? Haha, NEI! Jeg tuller. Et sted får grensen gå! Jonas har laget oss laks med grønnsakswok til middag og jeg har handlet inn iskrem til en aldri så liten, romantisk filmkveld <3 Det er jo søndag.. -Og fridag!

 

Veldig sene blir vi nok likevel ikke i kveld. Vi skal nemlig tidlig opp begge to i morgen. Jonas for jobb og jeg for et frisørbesøk hos flinke Marianne. Gleder meg til å se hva hun har tenkt til å finne på med meg denne gang. Er det på tide å bli blondie igjen nå?

Yes or no? Vi får høre hva sjefen sjøl mener! Hihi, Bella fikk også bli med på dagens shoot. Hun har vært hyperaktiv i hele dag så vi tok henne med på fotoshoot til tross for at hun hater det over alt på jord. Spesielt på dager som denne hvor det er… BRIS.

 
Blazer fra H&M, Skjørt og Belte fra Gina Tricot, Topp fra Zara, Sko fra Nelly



Stakkars liten.. Det er ikke greit å være italiensk i Norge. 
Ha en stråålende søndagskveld. Nå snurrer kjæresteparet film! 

42 kommentarer

Siste innlegg