Antrekk – 110214

Goood kveld! Jeg har hatt en kjempefin dag med både jobb og kos! OL har selvfølgelig stått på skjermen og jeg har løpt frem og tilbake for å prøve å få det med meg samtidig som jeg skulle knipse en rekke bloggbilder. Haha, for et liv… Dagens bakverk ble ihvertfall vanvittig vellykket! Så gode cupcakes har jeg ikke spist i hele år. Hihi, oppskriften kommer på bloggen om en times tid tenker jeg! Dere som er glade i gulrotkake med cream cheese frosting har bare med å glede dere. Nam, nam, nam!


Bukse fra Gina Tricot, Topp fra Cubus, Sko fra Aldo, Cardigan fra Bikbok, Veske fra Vero Moda

Ellers har jeg sikkert brukt to timer på å oppdatere facebook med nye og gamle bilder. Jeg vet ikke hvor mange ganger venninnene mine har bedt meg om å legge ut bilder fra diverse fester og jentekvelder det siste halvåret, men jeg finner liksom aldri tid til det. Vel, ikke før i dag! -Men nå er altså albumene oppdatert med ihvertfall 150 nye bilder, så nå får det bli minst et halvt år til neste facebook-bevegelse. Høhø! Kanskje jeg til og med slår til med en status i kveld? Nei, kanskje neste måned.

Jeg har aldri vært fan av å bruke timesvis på facebook. Det eneste jeg gjør der er plage livet av mine 3590 venner ved å publisere blogglenkene til mine nyeste innlegg. Dette gjør jeg selvsagt tre ganger daglig. Ikke bare på min egen side, men også på MartheBorges fanpage. Kan aldri reklamere nok vet dere! 



Hoho! Stay tuned. Vi skrives igjen veldig snart!
Er det flere som har jublet for Norge i dag? 

36 kommentarer

Siste innlegg