Surfing in Taghazout

 

Tjo hei! Da var ukens andre leksjon over og jeg føler meg allerede hundre ganger flinkere. Herlighet så gøy. Jeg kommer virkelig ikke over hvor fort tiden går her. Jeg skulle ønske den gikk litt saktere! En uke kommer jo til å fly forbi.. Jeg har knipset litt flere bilder under surfingen i dag! Timen starter med en god oppvarming i form av løping på stranden. Man blir jammen varm av denne lille løpeturen! Haha, det er ikke bare bare å løpe i våtdrakt og på synkende sand!

Deretter former vi en ring på stranden og kjører noen minutter med tøying før vi får beskjed om hva vi skal trene spesielt på under dagens leksjon. Vi jobber mye med å hoppe raskt og riktig opp på brettet. Det er dette jeg finner vanskeligst! Det er nemlig ikke bare å plassere føttene som man vil. De skal være i den ene og den andre vinkelen og hendene skal også være riktig plassert. Det er mye å tenke på når ting ikke går automatisk, men man lærer utrolig fort og det er derfor det blir så gøy!

Under ser dere et par bilder av meg på surfebrettet og instruktøren bak. Er jeg blitt proff eller er jeg blitt proff? Høhø! Det kommer seg ihvertfall! Nå har hele gjengen fritid så nå tenker jeg å hive meg på solstolen den siste timen vi har igjen her.I morgen har vi nok en dag med surfing, og deretter er det en spennende utflukt som står på planen! 

35

Jeg har så ekstremt lyst til å dra på en sånn reise jeg og!!

Hei :)

har sykt lyst og dra ned men fant ikke ut hvor gammel du måtte være for og reise ned alene? jeg er 16år, så må du være 18? for det er vel ikke folk som "passer" på deg?

Anniken Aune

Ser ut som du har det kjempegøy! Du er så heldig som får oppleve så mye, du har reist masse til forskjellige verdensdeler selv når du er så ung :)

Jeg lurer på om du har trukket vinneren av det gavekortet på 10.000 i samarbeid med startour (hvis jeg husker riktig..). Kan hende jeg har gått glipp av det, men :) Kos deg videre i Marokko!

Åh, det ser så ekstremt gøy ut. Sku ønske jeg hadde råd og tid til å dra på noe sånt. Til sommeren kanskje?

Å, så gøy det ser ut :D

så gøy, missunner deg så!

Ville bare si at jeg setter veldig pris på at det er noe nytt her hver gang jeg går inn, i motsetning til en god del andre blogger :)

Hvilken kamera og objektiv bruker du? :-)

Åh, det ser så utrolig gøy ut :D Kos deg masse videre, Marthe!

åhh, så fantastisk !

Ingelin Rystad

Omg det ser skikkelig gøy ut :-D har vært i Harstad idag og nå er jeg nettopp kommet fra trening :-) kos deg masse videre :-)

Det ser jo såå gøy ut! Har så lyst til å prøve ut surfing selv! Noe så fantastisk :-)

HERLIG, HERLIG, HEEERLIIIG!!! HA DET FORTSATT SUPERT!

TA ETT PAR GODE BØLGER FOR MEG OGSÅ, MARTHE<3

:) :) :)

Eva: Tusen takk Eva! Du er god. <3 Jeg lover å ta MANGE bølger for deg og. :-) Håper du koser deg hjemme, til tross for kulda <3

Katrine: Jaa det er fantastisk :-D Jeg er så glad for at jeg fikk denne muligheten! :-)

Marita: Jeg har kamera NikonD3000 og portrettlinsen Nikon 50mm 1,4. Kjempefornøyd med dette utstyret! :-)

June: Så hyggelig June! :-) Jeg gjør så godt jeg kan ihvertfall :D

Aina Catrine: Kanskje det blir din tur til sommeren ja? Da er det vaarmt og godt her også :D Det er varmt nå også altså, men ikke 30-40 varmegrader. Hehe :-)

Anniken Aune: Ja, jeg er kjempetakknemlig for alt jeg har fått oppleve! :-) Vinneren av reisegavekortet i samarbeid med bokkilden (nesten riktig :D), blir trukket 30 januar! <3 Tusen takk Anniken :-)

Amalie: Heisann Amalie! Det skal jeg sjekke opp i. Jeg er faktisk litt i tvil om hvordan det fungerer. Jeg tror man må være 18 år, men jeg er jammen ikke sikker. Jeg skal sjekke! :-)

Christina hetland

Så utrolig kjekt det ser ut :-)!! Kos deg masse i varmen ^^

Misunnelig! :D

Christina hetland: Tuusen takk! :D

Kjempe fine bilder, er så takknemlig for at du legger ut disse bildene, elsker å se hvordan du har det, er så gøy og alltid spennende! <3

Så flink du er Marthe! :D Du er jo blitt proff på så kort tid! Ser ut som du har det fantastisk, gleder meg veldig til og høre mer om dagene dine :D Du er fantastisk!!

lenge siden du har hatt DIY prosjekt.. kunne du kanskje prøvd å få til noe? Kjæresten har mange t-skjorter som er blitt for små (les: jeg har krympet dem i tørketrommelen).. Skjortene er uansett for stor til meg, men tenkte kanskje de kunne brukes i ett DIY-prosjekt :)

Mener selvfølgelig ikke nå som du er i Marokko å surfer.. Kos deg masse, du fortjener dette<3

Så spennende og gøy! Ser virkelig helt herlig ut :-D Om ikke lenge er du nok proff skal du se!

Kos deg masse videre :-)

Åh, det ser sååå utrolig gøy ut :D

Så herlig! Har såå lyst til å lære meg å surfe jeg også! Elsker å lese om reisene dine!

Så bra å se at du koser deg<3 du må bare nyte det:)

Ser ut som du koser deg kjempemasse Marthe :-)

Håper du nyter ferien! Har du noen film fra surfingen? Hadde vært gøy å se :-)

Emilie T: Jaa jeg koser meg sånn! :D Det vil nok komme en film etter reisen! Jeg tenkte jeg kunne spørre om å få låne med meg et videokamera på utflukten i morgen blant annet :-)

Go4it Kristin: Å <3 Tusen takk for en kjempefin tilbakemelding Kristin! Jeg koser meg glugg ihjel :-D <3

Må være fantastisk å være der. :D

Ser så utrolig gøy ut!

Skriv en ny kommentar