Vel fremme i Marokko

Tjo hei! Jeg ville bare informere om at jeg har kommet vel frem til deilige Marokko. Reisen har gått så fint! Det var mørkt her da jeg kom frem så jeg har ikke fått knipset noe særlig med bilder til dere i ettermiddag/kveld, men jeg tenkte jeg kunne besvare noen av spørsmålene som tikket inn under innlegget hvor jeg fortalte at jeg skulle surfe med Lapoint. For dere som måtte sitte på flere spørsmål tenker jeg å kjøre en spørsmålsrunde for mot slutten av reisen min. Da vil jeg mest sannsynlig ha full peiling på hvilket opplegg surfecampen i Marokko kjører, hvordan dagene der ser ut, hvordan surfingen er, hvor vi bor osv osv..Hvordan er temperaturen der på denne tiden av året?
Værmeldingen sier stor sol og alt fra 15 til 19 varmegrader den uken jeg skal være der. Det er med andre ord på langt nær for varmt. Ihvertfall ikke for meg som ikke kan få det varmt nok. Jeg er derfor veldig glad for at vi får utdelt våtdrakter til surfingen. Hoho! Vanntemperaturen skal holde rundt 19 grader. Det høres da ikke så aller verst ut eller?

Hvor lenge skal du bli der? 
Jeg skal være i Marokko i en uke.

Hvem er det som reiser på surfecamp med Lapoint? 
90% av de reisende er norske eller svenske. De siste 10 prosentene kan komme fra alle andre steder i verden. Personalet på campen i Marokko er også svensk, norsk og lokal så er du veldig dårlig i engelsk så er det ingen grunn til å frykte. 
Bor man på rom sammen med noen av de andre reisende? 
Lapoint har både 4 og 8 mannsrom, private dobbelrom med egne bad, og egne leiligheter for familier eller vennegjenger. Du kan dermed velge selv hvordan du vil bo! Reiser du alene så bor du gjerne med noen av de andre. Det tror jeg at jeg skal gjøre! Wuhuu, så spennende! Mer om hvilke romtyper Lapoint tilbyr, kan du lese mer om eller se bilder av HER.

Hvordan kommer man seg fra flyplassen til campen?  
Lapoint henter nye surfere til campen sin hver lørdag. De ansatte kommer altså for å plukke oss opp fra flyplassen i Agadir og kjøre oss til campen. Norwegian flyr direkte fra Oslo til Agadir hver lørdag så det skal være dette flyet de fleste kommer med.

Mer om level 1 (kurset jeg skal gå) kan dere lese mer om
HER.
Vi skrives mer i morgen da dere. Da begynner surfingen! *GLEDESHYL*

20

Ohh, missunner deg veldig! <3 Kos deg Marthe! :)

Ååh, Marthe! Du kommer til å få et fantastisk opphold, og jeg glader meg masse til å høre om turen. Kos deg :)

Sandra/reisedagboka.net

hei:) vil først si at jeg håper du får et fantastisk opphold i Marokko! misunner deg virkelig!

lurte bare på hvor genseren din er fra, den du har på i det antrekket med de vinrøde buksene og den svarte strikkelua? superkul og fin:)

Så spennende! :D Kos deg masse!

Gleder meg masse til nye innlegg den neste uken, blir kjempe spennende å høre om hvordan du har det der, og hvordan surfingen går!!

Så koselig! (:

Høres ut som en så spennende tur! Har blitt virkelig insipirert til å dra på en slik tur selv:D Blir spennende å lese og se bilder! Ha det gøy!!

Ingelin Rystad

Åh så heldig du er :-) kos deg masse <3

Kos deg

Silje Marie

Så heldig du er! Nyt denne uken og kos deg masse masse! :-)

Kos deg! :-D

Kos deg masse!

Jeg har et spørsmål som kanskje passer litt dårlig, haha.. Men da du dro til Zimbabwe (Victoria Falls Project), hvordan gjorde du det med bestilling av fly? Hvilke selskap brukte du, og hvordan fikk du flytidene til å stemme osv? Har SÅ lyst til å dra :-)

Artig å surfe!! Me. Fy søren til sjøl man blir, kanskje særlig 2 eller 3 dagen :p klarte nesten ikke "poppe opp" for arma mine var kake, men vanvittig morro uansett :D kos deg

Jeg gleder meg til å se flere bilder av marokko!

Forresten, jeg har akkurat lagt ut ett innlegg om min favoritt blogger, som er deg! :) ta gjerne en titt:)

Www.mecc.blogg.no :)

Martine Kristine

Håper du får en fantastisk uke i Marokko og koser deg masse!

Utrolig fin blogg, Ta en titt innom min?

Er det du som har tatt bildene i dette innlegget? Var litt vanskelig å forstå :p og bilde nr 2, er det deg? :)

Åh, heeldig!! Det ser utrolig fint ut der. Kos deg masse :-D

Åhhh, herleg! Kos deg masse :D

Så herlig! Kos de masse!! :D

Skriv en ny kommentar