Ommøblering for alle penga

God morgen! Det ble ommøblering for alle penga i går kveld. Plutselig fikk vi en splitter ny sofakrok og halve stuen til overs! Hvem skulle tro at stuen kunne bli så stor bare ved å flytte på litt saker og ting? Nå har jeg fått et nytt, ledig hjørne og her skal Jonas og jeg sette opp et lite kontor til meg. Jeg får så vondt i rygg og nakke av å jobbe fra sofaen hver dag så nå skal jeg endelig få mitt eget lille kontor. Gjett om det skal bli fint! Jeg har allerede tegnet det perfekt i hodet mitt. Hihi!

Vi drar på Ikea så fort Jonas kommer hjem fra en runde shopping med guttaboys. Jeg skulle forresten gjerne ha vist dere før og etterbilder av stuen vår, men jeg har klart å glemme igjen den vanlige zoomelinsen hos Kristinemor, så nå om dagen har jeg bare portrettlinsen i hus. Jeg får hente det riktige objektivet i kveld så får dere se stuen når kontoret også er kommet på plass! 

Jeg har forresten prøvd å legge ut en videosnutt på instagram i dag, men det er vel ingen stor overraskelse at jeg ikke fikk det til. “Video misslykkes” kommer opp hver gang og jeg vet ikke hva jeg gjør feil. Jeg får ringe nyteknologiens mester “Annika” litt senere og få henne til å lære meg. Jeg hadde så lyst til å vise dere en videosnutt av lille Bellus <3

Jeg finner nok ut av det i løpet av dagen. marthekborge heter jeg!
Ønsker dere en knalltirsdag! Så skrives vi igjen litt senere. 

28 kommentarer

Siste innlegg