På interiørshopping

Okei. I dag er jeg bra glad og fornøyd. Dere forstår kanskje hvorfor? SE på alle disse fine tingene da! Jonas og jeg dro på Skan Møbler for å handle interiør på salg i dag. Jeg hadde aldri vært der før i dag, men Jonas var fast bestemt på at dette var butikken vi måtte dra til ettersom han hadde sett at de skulle ha både 30 og 50% på store deler av butikken sin. 

Best å høre på mannen! Det er stort sett han som vet best. De hadde SÅ sinnsykt mye fint, og alt vi dro med oss hjem var som Jonas hadde sagt, på 30 eller 50%. Endelig skal vi få orden på gangen vår. Vi har kjøpt inn de mest majestetiske interørdetaljene jeg har sett i hele mitt liv så nå bør inngangspartiet vårt ihvertfall bli det fineste i gata!

 
 

Herlighet så bra dette skal bli. Stuen vår skal også ommøbleres nå. Vi er ikke helt fornøyde med måten vi har utnyttet plassen på så i kveld skal alt flyttes på. Jeg kjenner jeg gleder meg! Ommøblering kan være noe av det morsomste jeg vet om. Det er jo som å flytte ut og inn i et splitter nytt hjem! Haha, hvem er det som ikke synes det er gøy? Forandring fryder sier nå jeg.

Fant dere noe som falt i smak? Alt er fra butikken Skan Møbler. 

                 Følg meg gjerne på instagram: marthekborge 

36 kommentarer

Siste innlegg