Nøkkelplagg for våren 2014

Det er ikke vår riktig enda, men det er aldri dumt å ha en viss peiling på hvilke trender som vil prege nærmeste fremtid! Butikkene er alltid tidlig ute, og når våren endelig er her så har sommervarene kommet på plass. Man behøver jo absolutt ikke å følge enhver trend, men jeg liker ihvertfall å bli inspirert av dem. Det er så mange trender som går igjen og igjen år etter år, og da har man gjerne allerede noen trendplagg i garderoben fra fjoråret. Det er jo gull! Et godt eksempel på et trend som jeg tror har gått igjen de fem siste årene nå er “Sportylooken”. Her gjelder det å sette sammen antrekket riktig så det ikke ser ut som du skal av gårde på trening. Man må gjerne kombinere en casual sweatshirt med et pent skjørt.

Hvorfor ikke? Takket være den sporty trenden kan man i dag fint kombinere en joggebukselignende bukse med et par høye hæler eller en løs og avslappet t skjorte med en penere blazer og et digert statement smykke til. Alt går ann, just make it pretty! Metalliske plagg, luftig netting, duse pastellfarger, bare skuldre, blomster, magetopper, lange cardigans, kjoler, skjørt og jumpsuits er også noe som vi vil se mye av til våren 2014. Det er ihvertfall det catwalkene spår! Så gjenstår det bare å se hvor inspirerte butikkene lar seg bli.

Nelly har ihvertfall latt seg inspirere med både jumpsuits, lange lengder, sweatshirts, drapped skirts, bare skuldre og noe metall! Trenden med peplum ser ut til å fortsette med en ny vri, og det samme gjør spaghettistroppene. Jeg er åpen for det aller meste og synes i grunn alt av vårtrender høres spennende ut i år! Ihvertfall nesten. Netting og pastell kjenner jeg at jeg enda er litt lei av, men kjenner jeg meg selv rett så tar det ikke lange stunden før jeg endrer mening. Pasteller er jo så fint om man bare kombinerer fargene riktig! Under ser dere mine favoritter fra Nellys vårkolleksjon. Jeg har valgt ut 10 nøkkelplagg som jeg selv gjerne skulle hatt i garderoben for våren 2014.


1. Sweatshirten kan brukes til så mangt! Den kan brukes som den store, gode og varme kosegenseren den er, eller den kan kombineres med et pent skjørt. Et skinnskjørt foreksempel? Tykke maxikjoler og lange maxiskjørt er også perfekte plagg som kan kombineres med en sweatskirt. Hiv over en løsere genser og du har gjort antrekket mye mer hverdagslig. For ikke å snakke om varmt og behagelig!

2. Disse halv-vridde skjørtene er noe av det beste med vårmoten etter min mening. Man må jo elske denne trenden? Tenk når de halvvridde kjolene kommer? Gjett om jeg skal sikre meg et par av disse til våren! Skjørtene jeg har valgt ut fra Nelly ser ut til å gå til alt. Man kan kombinere det med en løs, pen spaghettistroppet topp, man kan hive over en sweatshirt eller man kan gå for en stram, liten magetopp.

3. Bare skuldre. Min favorittrend for våren 2014. Jeg elsker bare skuldre! Enten det er to eller bare en skulder som vises. Har jeg en stor genser som jeg kan dra ned over den ene skuldra så gjør jeg mer enn gjerne det. Topper eller kjoler med bare skuldre er jo bare det fineste som finnes? Gjerne hvis plagget i tillegg er langermet og kombinert med et pent smykke i halsen.

4. Spaghettistroppene. Jeg har aldri sett på singletter med spaghettistropper som en egen trend, men nå ser jeg jo disse slanke stroppene over alt. Det er jeg veldig glad for. En enkel, gjerne løs topp med spaghettistropper er absolutt et av vårens største nøkkelplagg.

5. Jumpsuiten har vi sett alt for lite til de siste årene. Utvalget i butikkene har ihvertfall ikke vært til å skryte av. Nå har ihvertfall Nelly tatt inn en rekke vårlige jumpsuits og det kunne ikke passet meg bedre. En jumpsuit kan man både kombinere med høye hæler eller lave sandaler. Uansett hva du måtte velge så er antrekket en sikker vinner. Jeg må ha minst èn sort og en mønstrete jumpsuit i vår.

6. Lange lengder. Dette har dere vel allerede sett mye til i butikkene? Lange cardigans, lage kjoler og maxikjørt med splitt. You gotta love it! Garderoben min er allerede full av disse nøkkelplaggene og jeg tar dem i bruk nesten hver eneste dag.

 
 
 

Håper dette ga dere noe inspirasjon og innsikt i vårtrendene 2014!
Har dere noen favoritt-trender i vår? Klikk på bildet for å komme til plagget.

Annonse

14 kommentarer

Siste innlegg