Hjemmelaget kakao

God formiddag til mine kjære, gode og trofaste lesere! Jeg har vært lys våken siden klokken syv i dag morges ettersom jeg skulle gjøre noen ærend før møtet med regnskapsføreren min. -MEN så ble det noen endringer i planene, møtet ble utsatt og jeg fikk plutselig et par ledige timer til å lage meg noe godt og kose meg med litt serietitting. Hihi. Jeg kunne vel ikke ønsket meg en bedre start på dagen! Hjemmelaget kakao med vaniljesukker og kanel ble desserten etter en litt for sunn frokost. 

Jeg hadde aldri laget meg hjemmelaget kakao med kanel før, men ettersom den smakte så innmari godt tenkte jeg at jeg kunne dele oppskriften videre. Lov meg å lage en kopp med kanel-kakao så fort du har kommet deg hjem fra skole eller jobb i kveld. Du vil ikke angre! Ekstra godt smaker det om du snøværet herjer utenfor. Her falt snøen for første gang i går, og til min store begeistring ligger den enda på bakken. Jeg lurer på hvor mange timer det går før regnet kommer og vasker den vekk. Jeg vet ikke hva som er verst jeg.. Regn eller snø? Det kan være det samme, for om 11 dager reiser jeg bort. Hihi, mer om det senere!

Du trenger: 1. 8 dl lettmelk 2. 6 ss sukker 3. 1 ts kanel 4. 1 ss vaniljesukker 5. 5 ss kakaopulver 6. Kremtopp 


Slik gjør du:
1. Hell sukker, kanel, vaniljesukker og kakaopulver i en gryte sammen med 2,5 dl lettmelk. 
2.
 Kok opp og rør til ingrediensene løser seg opp. Tilsett deretter resten av melken. 
3. Varm opp til kokepunktet og server gjerne med krem og drysset kanel på toppen.

 



Denne oppskriften holder til 3 store kopper kakao. 
Håper det smaker! Ønsker dere en deilig tirsdag..

38 kommentarer

Siste innlegg