The Coffee Corner

 

God morgen! Eller nå er det vel ærlig talt blitt formiddag. Jeg har brukt morgenen på litt jogging og litt pakking. Jonas og jeg reiser til Manchester allerede klokken fem i natt og vi har litt av en reise foran oss. Vi skal faktisk reise i hele elleve timer bare for å komme oss til England. Hehe! Sånn blir det noen ganger. Heldigvis er mellomlandingen og all ventingen i Amsterdam. -På min favorittflyplass. <3 Hvor de har rene sjokoladebarer… Hehe, jeg skal definitivt overleve! Vi får spille kort, spise gode måltider og blogge. Klokken fire er vi fremme og da håper jeg vi fremdeles er våkne, for soving er det ikke satt av tid til! 

 
 

Utenom jogging og pakking så har jeg knipset litt bilder av vårt nye kaffehjørne på soverommet! Var det ikke pent? Jonas fikk ny kaffemaskin til jul, og da måtte vi jo finne en fin plass til den gamle. Det endte med at smykkesamlingen min måtte ta farvel med kommodeoverflaten. Kan dere tro at jeg gav opp plassen til smykkene mine for en kaffemaskin? Hehe, ikke jeg heller. 

Nydusjet og mett på frokost, skal jeg nå hoppe i klærene. Jonas kommer hjem fra et frisørbesøk om en halvtimes tid og da er det duket for antrekkshoot. Senere har jeg en date med Cathrine i vente. Krysser fingrene for at hun har et stort glass hjemmepresset juice til meg i kveld også. Hihi! Jeg trodde aldri jeg skulle bli så avhengig av juice..

Ønsker dere en fin torsdag så lenge. Snart er det helg!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg