Christmas present for myself..

Åh da var jeg endelig hjemme igjen! For en rar dag det har vært. Jeg la meg helt frisk klokken et i går natt, og våknet opp igjen uggen bare seks timer senere. Hvordan kan kroppen bli syk sånn over natten? Jeg friskmeldte meg jo akkuarat fra en to ukers kjedelig forkjølelse! De siste fire timene på jobb var jeg som en vandrende zombie. Stakkars de herlige leserne som hilste på meg i dag. Jeg må ha sett helt forfjamset ut. Heldigvis er det nå klart for juleferie! Ny bok er innkjøpt og alle julegaver er på plass så nå skal jeg bare nyte de neste dagene med familiekos, god mat og blogging. Det skal bli så vanvittig fint! 

Kroppen har akkurat inntatt en god og varm kopp kakao så nå bør den være tipptopp igjen innen den neste halvtimen. Jeg krysser ihvertfall fingrene, for om tretti små minutter skal jeg hente Jonas på jobb, før vi sammen handler ingredienser til en aldri så liten romantisk middag. Dette er vår siste kveld sammen før julaften, så den SKAL bli fin!


Ellers har jeg handlet litt julegaver til meg selv også.. Hehehe. Sånn kan det gå! Heldigvis er jeg ikke den eneste som gjør det. 70% av alle kundene jeg tok imot på Vero Moda i dag handlet gaver til seg selv. Hihi, det letter litt på samvittigheten. <3 En glitrende blazer til fest fra Bikbok, og en pen kosecardigan i ull fra Vero Moda. Stor takk til meg selv!

 

Jeg håper at dere har de bra og er friske og raske alle sammen.
Endelig kan jeg ønske både dere og meg selv en riktig god JULEFERIE!  

33 kommentarer

Siste innlegg