Slipp løs kreativiteten!

Se hvem som har fått bruk for de kreative evnene denne morgenen! Jeg har tidligere sagt at jeg vil prøve å pakke inn gavene på en litt pen og personlig måte denne julen. Vel, nå har jeg ihvertfall fått begynt! Det tok sånn ca to timer å pakke inn fire gaver! Heh.. Tiden flyr når jeg først setter i gang.. Plutselig har jeg holdt på fra solen sto opp til solen gikk ned. Alt jeg har brukt av innpakningspapir, tråer, fjær, og sølvkuler er fra Ikea og Upstairs. Til dere andre som har lyst til å gjøre noe hyggelig ut av julegavene i år, anbefaler jeg å ta turen til Upstairs. De har så vanvittig mye billig og pent som man kan bruke til innpakningen! 

Hele ruller med pent silkebånd får man kjøpt for åtte kroner her, mens en meter på Panduro koster 40. Tenk kreativt! Hva kan man egentlig ikke bruke under innpakningen av julegaver? Sølvkuler kan tres på trå som igjen kan surres rundt gavene.. En hvit fjær kan lett festes på og gjøre en gave ti ganger så elegant. Her er det virkelig bare å prøve i vei! Omtrent ingenting kan slå feil.

Cathrine og jeg har satt av hele tirsdagen til juleverksted vi! Jeg vil jo påstå at jeg allerede har tjuvstartet litt, men bakingen skal jeg vente med til jeg får bestis på besøk. Blir resultatene gode så kommer det ihvertfall èn oppskrift til på bloggen i morgen! Ah, dette blir en hyggelig dag. Kanskje får vi avsluttet den med en julefilm også? Kanskje dere har noen tips til en film som vi bare MÅ se?

 
 
 

 

Hva synes dere? Nå har jeg bare 30 gaver igjen å pakke inn.
Hehe, hva da effektiv innpakning?

48 kommentarer

Siste innlegg