Julemiddag hos svigers

Åå for en fin søndag! Timene på jobb fløy av gårde og vips så satte vi ved svigers kjøkkenbord som var fullt med deilig pinnekjøtt. GUD det smakte godt! Det måltidet der skal jeg leve lenge på.. Hihi, heldige oss skal få med litt rester hjem også!

Nå har jeg flyttet stumpen min til tvstuen hvor jeg sitter spent og venter på kveldens farmenepisode. Det blir så spennende å se hvem Lasse velger som andrekjempe! Har dere noen favoritter blant årets farmendeltakere? Jeg holder en knapp på både Lasse og Magnus!

Nå skal jeg kose meg med en varm kopp kakao mens jeg leser og svarer på litt kommentarer. Det er verdens beste svigermor som skjemmer meg bort med kakao og marshmallows. Mmm! Ingen som hører meg klage nå. Jeg kunne virkelig ikke fått det bedre!

Håper dere alle har det bra! Er det flere som skal se farmen i kveld? 

30 kommentarer
    1. Nå har jeg flyttet stumpen min til tvstuen hvor jeg sitter spent og venter på kveldens farmenepisode. Det blir så spennende å se hvem Lasse velger som andrekjempe! Har dere noen favoritter blant årets farmendeltakere? Jeg holder en knapp på både Lasse og Magnus!
      og Nå skal jeg kose meg med en varm kopp kakao mens jeg leser og svarer på litt kommentarer. Det er verdens beste svigermor som skjemmer meg bort med kakao og marshmallows. Mmm! Ingen som hører meg klage nå. Jeg kunne virkelig ikke fått det bedre!
      Du er god på multitasking Marthe 🙂

    2. Så koselig 🙂 Vi har også hatt julemiddag idag! Ja! Heier på Lasse, Jarle og Magnus, så passa jo ikke så godt at de skal i kamp.. menmen 🙂

    3. Det er alltid så koselig å klikke seg inn på bloggen din! Masse hverdagsglede, motivasjon og kos! 🙂
      Ønsker deg en kjempefin kveld videre 🙂

    4. Så på Farmen, så spennende! Men jeg mistet all respekt for Lasse denne uken så jeg frydet meg når han gikk ut. 🙂 Jeg tror egentlig Frode kommer til å vinne jeg!

    5. så bittelitt på farmen i kveld men hakkje noen favoritter fordi eg hakkje fulgt med. men eg skal se på Ingen grenser :D:D:D skjønne menneskene 😀 <3

    6. Nå fikk jeg EKSTREMT lyst på pinnekjøtt! Verdens beste mat! Åååå, må nok lage det snart (eller smiske til modern, hehe). Så utrolig deilig ut, og kålrabistappe er er nesten like godt som pinnekjøtt, så sammen er det jo heeeelt himmelsk! Fikk virkelig vann i munnen nå altså 🙂

    7. Så utrolig koselig! Jeg var selv hos mammaen min og spiste ribbe med godt selskap 🙂 deiligt!
      Farmen ja, har fulgt med så mye jeg kan og må si at Lasse er en av mine favoritter! Synd han gikk ut.

    8. Jeg lurer på noe, snakker du (marthe) bokmål eller dialekt, hva snakker kjæresten din? I såfall hvilken dialekt snakker dere?

    9. Litt sent ute med film anbefaling, men du MÅ se på Unconditional med Michael Ealy. Den er basert på en sann historie og utrolig bra laget. Fortell hva du synes om du ser den:)

    10. Åhh jeg er SÅ enig med Kristin… Minstet også helt respekten for Lasse denne uken… Han beviste jo bare at ham enda var fjortis når han ble valgt. Vi kan se fra tidligere programmer at jentene har valgt hverandre selv om de var besrevenninner, også kommer Lasse som en annen barnehageunge og bare er treit. Likte at Jarle godtok det selv om de var så hode venner… Så ja, jeg frydet meg også når Lasse tapte (spesielt siden han valg Jarle siden han trodde han kunne slå han, men neida;), og jeg synes ikke han hadde vært noen verdig vinner etter denne uka uansett så…
      Jaja jeg heier no uansett på Ranværingen skjøl:)
      Heia Frode!
      -hilsen en annen Ranværing:)

    11. Marie: Vi snakker begge Kristiansanddialekten 🙂 Jeg kan også stavangersk ettersom jeg vokste opp der, men jeg prater det bare med familien og venner fra Stavanger 🙂

    12. Hei Marthe! Jeg lurer på hva slags øyesminke du bruker om du skal sminke deg nå som du har vippeextension? Har hatt vippeextension selv, men slet litt med å finne ut hva slags øyesminke jeg skulle bruke når jeg skulle pynte meg litt ekstra:)

    13. Natalie: Hei! Til hverdags sminker jeg dem ikke i det hele tatt, men på fest så bruker jeg bare den øyenskyggen som jeg pleide å bruke før jeg tok vippeextentions. Jeg har flere øyenskygger fra Eva Garden. Et veldig godt og ikke så dyrt merke! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg