Julemat fra Arne Brimi


Har dere lesere noen spesielle mat-tradisjoner i juletiden? I min familie spiser vi alltid pinnekjøtt på julaften, med riskrem til dessert! Det har vi alltid gjort, og det kommer vi nok alltid til å gjøre. Det er liksom blitt vår eneste ordentlige juletradisjon.

Men, det er ikke bare pinnekjøtt som går under kategorien favorittmiddag. Ribbe er også en storfavoritt, og heldig som jeg er får jeg servert begge deler hver eneste jul. Førstkommende søndag har Jonas og jeg invitert ikke bare svigers, men også lillesøster og mormor på julemiddag med Arne Brimis juleprodukter. Det er jammen på tide. Vi har vært samboere i halvannet år og har aldri invitert noen på middag! Huff, og vi som til og med er så glade i å lage mat.


Jaja, vi får lage en ordentlig kvalitetsmiddag med et juleinspirert spisebord og julemusikk til. Hva som skal stå på menyen har jeg ikke helt bestemt meg for enda. Arne Brimi juleskinken som jeg lagde for et par uker siden er ihvertfall en sikker vinner. Etter å ha lest Arne Brimis tips på ICA sin facebookside så tror jeg jammen at jeg til og med kan lage den enda bedre.

Dere må gjerne hente inspirasjon til julematen dere også. HER får man blant annet forklart hvordan man kan lage en sprø og god skorpe på juleskinken. Skal jeg lage det igjen allerede denne søndagen så tenker jeg det kan være moro å prøve noe nytt! Arne Brimi kommer ikke bare med tips til juleskinken fra produktserien. Dere kan også finne gode tips til tilberedning av fisk, pinnekjøtt, sylte, oster og dipp. Senere i dag skal dere få et “marthe tipser” innlegg angående dekking av juleinspirert bord!

Min oppskrift på Arne Brimis juleskinke og Arne Brimis gårdspølse finner dere HER.
All Arne Brimi julemat fås kun kjøpt på dagligvarebutikken ICA. 

        Annonse 


// <![CDATA[
if (window.adgroupid == undefined) {
window.adgroupid = Math.round(Math.random() * 1000);
}
document.write('’);
// ]]>
&amp;amp;amp;amp;amp;lt;a href=”http://adserver.adtech.de/adlink/3.0/1043/4893160/0/16/ADTECH;loc=300″ target=”_blank”&amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;lt;img src=”http://adserver.adtech.de/adserv/3.0/1043/4893160/0/16/ADTECH;loc=300″ border=”0″ width=”1″ height=”1″&amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;lt;/a&amp;amp;amp;amp;amp;gt;

19 kommentarer
    1. vi spiser skinestek og lefse på kvelden på lillejulaften, også klokka 12 på julaften spiser vi grøt med mandel i 😀 til julemat på julaften så spiser vi ribbe, skinkesteik, medisterkaker og medisterpølser 😀 til dessert er det riskrem og is 😀

    2. helene simensen: Så koselig det var å lese om deres juletradisjoner. Skal si dere har mye godt! Både skinkestek og lefse, grøt, ribbe, skinkesteik igjen, medisterkaker og medisterpølser. Hihi, og riskrem såklart!:-D

    3. På lillejulaften pynter vi juletreet om kvelden, menst vi har han kelneren som blir full på tv (husker ikke hva det heter) , på julaften ser vi tre nøtter til Askepott! Mens jeg og broren min spiser godteri ifra julestrømpa (iår er han på sjøen) så ser vi andre jule program som disneys jul. I 3 tiden skifter vi til kjole og dress. Pappa står for middagen 🙂 . Halv 5 går jeg og pappa ut for å skyte opp et skudd med rakett (batteri) for å ringe jula inn. Kl 5 spiser vi julemiddag og i 7 tiden pakker vi opp gaver ♥ . Dette er våre tradisjoner . 1 og 2 juledag får vi besøk av tanter, onkler og søskenbarn. 3.dag har vi julefest på grendahuset her jeg bor. (Bor på landet^^) 🙂

    4. JA det er veldig herlig med all den gode maten heheh 😀 Men har liksom bestandig vært sånn, og går ikke an å bare gjøre om juletradisjoner hihi 😀 Ønsker deg en riktig god førjulstid, og jul når den tid kommer <3 Håper du får alt du ønsker deg og at desembermåned blir helt topp 😀

    5. Vi er alltid på låvefest på lillejulaften, hvor vi spiser grøt. På julaften har vi pinnekjøtt med multekrem til dessert og 1. Juledag er det ribbe med creme brulee som dessert 🙂

    6. marie: Åå jeg får julestemning om bare det av å lese om juletradisjonene deres! Herlighet så hyggelig dette hørtes ut. Det var ikke måte på tradisjoner. 😀 Dette programmet med han kelneren som blir full ser vi også hver eneste jul. Grevinnen og hovmesteren heter det vel 😀 Det må man jo få med seg hvert år. <3

    7. På lille julaften inviterer vi alltid farmor og farfar:) da spiser vi julekoltbord med alt fra eggerøre til medisterkaker:) og på julaften spiser vi ribbe, pølse, medisterkaker, surkål, rødkål og poteter! Og til dessert er det alltid multekrem:)

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg