Nye vipper og negler!

Da var jeg hjemme i stuen igjen etter å ha blitt dullet med i over tre timer. Noe så herlig! Jeg møtte opp på Auds minste i sentrum klokken halv tolv og hilste på Kamilla som skulle ordne meg lange vipper. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var litt smånervøs for at denne behandlingen skulle gjøre vondt eller være ubehagelig. Jeg er ikke så pinglete av meg, men akkurat øynene har alltid vært et litt “ømt” området. Vel.. Jeg ble lagt på en litt for god seng, innpakket i teppe og da var det gjort. Jeg ville nærmest snorke meg gjennom hele behandlingen. Hihi. Dette var visst Kamilla veldig vandt til. Hun var så utrolig forsiktig med hendene sine, og den rolige stemmen gjorde at jeg bare ville falle i drømmeland. 2 timer tok det å få på 12 mm lange vipper på begge øyne, og GUD for en forandring. Jeg gleder meg sånn til å vise dere resultatet i morgen. Øynene mine har ikke bare blitt større, men av en eller annen grunn så føler jeg at de har fått en enda sterkere blåfarge. Jeg er så fornøyd! Herlighet, hvorfor har jeg ikke gjort dette før? Jeg kommer til å bli avhengig.


Så fort vippene var på, satte jeg meg i neglstolen til Anita som jeg allerede har vært hos en gang tidligere. Dere husker vel de franske neglene som jeg fikk for rundt 5 uker siden? I dag var det på tide å få nye negler og denne gang kjørte jeg “all natural”. Takket være jukseneglene som jeg fikk satt på sist, har mine egne negler klart å vokse seg ihvertfal noen millimeter lengre! Dermed kunne jeg denne gang bare legge på litt gelè for tykkelsens del og lakke neglene hvite med sølvglitter på. Anita er helt RÅ. Jeg kan komme og si at jeg vil ha omtrent hvilket som helst design på neglene og hun fikser det. Resultatet ble som forventet helt knall..

Resultatene skal dere få i morgen tidlig.. Gleder meg sånn til å vise!
Stor takk til de fine damene på Auds minste i Frisørhuset!

24 kommentarer
    1. Hahaha! Nei, jeg skriver alltid Abeille Hudpleie. Det er jo det salongen heter 🙂 Lille Auds ligger jo i Lillemarkens, og der jobber verken Kamilla eller Anita. Men, hvis han har sagt det så vet ikk jeg altså :p Haha! <33

    2. Hei jenter,
      Den heter Auds minste (Abeille hudpleie tidligere), men det går fint:)
      Auds lille er i Lillemarkens, og den er litt større enn den minste..
      Ha en strålende kveld, så bra at dere er fornøyde.
      Hilsen Joachim

    3. Hei!
      Egentlig totalt irrelevant til innlegget, men jeg har et spørsmål. Jeg lagde karameller idag etter din oppskrift. Kokte og kokte men ble aldri ordentlig “seig” i konsistensen, men etter nesten en time ga jeg opp å bli kvitt den rennende konsistensen og helte oppi formene. Skulle prøvesmake nå, og de ble nesten Stein harde? Har de i romtemperatur. Har du noen tips? Blir så glad og inspirert av å lese bloggen din, stå på!

    4. Jeg gleder meg utrolig mye til å se resultatet i morgen! Er neglebehandlingen vond eller ubehagelig? Vurderer nemlig å å få gelenakknegler selv 🙂
      Jeg håper formen din er bedre og at du får en god nattesøvn i natt.<3
      Stor klem fra Emilie T

    5. Helig du er 😀 Deilig å bli dullet og ordnet med ^^ gleder meg masse til å se resultatet imorgen, blir sikkert super fint <3

    6. Så det gjorde ikke vondt? Hvor lenge kommer vippene til å sitte på? Har veldig lyst til å gjøre det selv i og med at jeg har veldig korte vipper, men er veldig skeptisk til om jeg tørr dette.

    7. Gleder meg til å se! Har selv vippeextensions og er såå fornøyd 😉 Har hatt det non-stop i 2 år nå da.. Såå du kan godt si at man blir avhengig! Åpner øynene på en helt spesiell måte!

    8. Gloria: Nei, det var heller behagelig. Hehe! Vippene sitter i 4-5 uker om man behandler dem pent og unngår mascara. Men det er ikke noe problem 😀 De er jo så vanvittig lange, sorte og fyldige. 🙂 Du har ingenting å frykte. Jeg var skeptisk selv, men nå har jeg en helt annen oppfatning av vippeextentions.

    9. Hvor mye betalte du for vippeextentions? Fantes det ulike lengder? og er det noe nettside eller noe slikt til stedet du var? Hvis ikke; kunne du lagt ut nummer/e-post så det kan være mulig å kontakte dem :)?

    10. Marthe Nathalie: Det koster 1500 kroner for vippeextentions hos Auds minste. (Der jeg gikk). 🙂 Her er telefonnummeret: 380 24700. Jeg var hos Kamilla. Hun er helt rå på vippeextentions. Hun er høygravid og går ut i permisjon etter jul, men hun skulle ha noe ledig før jul ihvertfall! <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg