Oppskrift: Selection Arne Brimi

Hvis ikke dere allerede har smakt på noen av juleproduktene til  Selection Arne Brimi så er dere nødt til å gjøre det. Selection Arne Brimi består kun av førsteklasses juleprodukter, og er den første serien i Icas premium sortiment. Her snakker vi gode, norske råvarer av høy kvalitet. Urøkt pinnekjøtt hentet fra de beste lammene fra gårder på vestlandet, surret sylte laget etter nordnorsk tradisjon, røkte reinsdyrpølser og reinsdyrkarbonader.. Dette er bare noen av produktene. Selv har jeg prøvd meg på Selection Arne Brimis juleskinke, og gårsdpølse. Juleskinken er fra norsk kvalitetsgris. Den kjøpes rå og man kan dermed velge selv hvordan man vil tilberede den. Noen ønsker å koke den, andre ønsker å ha den i ovnen. Gårdspølsen er en grov, saftig pølse som passer perfekt inn på juletallerkenen. Mm! Jeg får vann i munnen av å tenke tilbake på denne julemiddagen. Dere kan se flere av ICAS utvalgte juleråvarer og lese om konseptet bak Selection Arne Brimi HER

Selection Arne Brimi serien fås kjøpt på dagligvarebutikken ICA. Jeg er så heldig å ha ICA 200 meter fra leiligheten så hit skal jeg tilbake og handle inn både pinnekjøtt og reinsdyrskarbonader. Jeg skal trykke i meg så mye god julemat den kommende måneden at jeg vil veie ti kilo ekstra på nyåret. Måtte julen vare evig!


Du trenger: 1. Selection Arne Brimi juleskinke 2. Selection Arne Brimi Gårdspølse 3. 1 kålrabi 4. 2 gulrøtter 5. 4-5 ss smør 6. 1dl matfløte 7. Poteter 8. Valgfri posesaus 9. Aluminiumsfolie 10. Et termometer

Slik gjør du:
1. Pakk inn juleskinken i aluminiumsfolie og sett i et termometer. Du kan velge om du vil krydre kjøttet eller om du vil ha det nøyaktig slik det kommer. Stek juleskinken på 125 grader i ca 3 timer. Den er klar når termometeret viser 70 grader. Min Selection Arne Brimi juleskinke var på 1,6 kg og tok 3 timer i ovnen. En juleskinke på 1 – 1,3kg vil kanskje bare behøve 2,5 time. 
2. Når det bare er 1 time igjen av steketiden kan du begynne på poteter og kålrabistappe. Kok potene i litt saltet vann og kok en kålrabi og to gulrøtter i en annen gryte til alt er blitt mørt. Du skal kunne mose det hele med en gaffel. 
3. Finn frem enda en gryte med vann og kok Selection Arne Brimis gårdspølse i ca 15 minutt. 
3. Hell av vannet på grønnsakene og mos dem med en skje eller gaffel. Tilsett 3-4 ss smør, ca 1 dl matfløte og masse god pepper. Ønsker du konsistensen enda litt bløtere kan du tilsette mer matfløte eller smør. Jo mer du har jo mer godsmakende blir stappen.  
4. Velg den sausen du måtte ønske å ha til. Jeg lagde en enkel posesaus til denne julemiddagen.
5. Når pølse, saus og poteter er ferdigkokt,  og steken har nådd 70 grader så er middagen klar!

 
 
 


Cathrine måtte også ha en date, så novembernissen fikk også sitte med bordet..

18 november lanserte ICA sitt eget skrapelodd, kalt Julelykke. Hovedpremien man kan vinne er mat for 100 000 kroner, men det er tusenvis av andre premier som også skjuler seg bak lukene. Alle kunder som handler for over 500 kroner får utdelt en julelykke i kassen. Handler man for 1000 så får man dobbel julelykke! Vinneren av gavekortet på 100 000 kroner trekkes i romjulen.



Jeg håper det smaker! Det gjorde det ihvertfall her i hus. 
Dere kan hente inn flere gode juletips til retter fra Selection Arne Brimi på facebook HER

         Annonse


// <![CDATA[
if (window.adgroupid == undefined) {
window.adgroupid = Math.round(Math.random() * 1000);
}
document.write('’);
// ]]>
&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;a href=”http://adserver.adtech.de/adlink/3.0/1043/4893160/0/16/ADTECH;loc=300″ target=”_blank”&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;img src=”http://adserver.adtech.de/adserv/3.0/1043/4893160/0/16/ADTECH;loc=300″ border=”0″ width=”1″ height=”1″&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;/a&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;

11 kommentarer

Siste innlegg