Last day in Paradise

 

 God morgen fra København! Flyturen gikk superfint. Jeg tror vi alle fikk tatt igjen litt tapt søvn de siste 11 timene. Jeg har ikke fått svart eller i det hele tatt sett på tilbakemeldingene fra de siste tre innleggene, men vi skal være fremme i Kristiansand om to timer og da vil jeg ta igjen kommentarsvaringen. Gleder meg til å sette meg ned og lese responsen fra dere gode lesere! Jeg håper og tror at dere har funnet reiseinnleggene spennende? Jeg har noen flere på lur så jeg håper ikke dere er helt leie enda!

Under får dere vår aller siste dag i et bildedryss. Jeg ble så glad da jeg fikk greie på at vi skulle besøke en strand. Tenk å være i varme og gode Singapore som er full av hvite strender, uten å besøke dem? Vi fikk bare 15 minutter å knipse litt bilder på, men det var virkelig bedre enn ingenting. Jeg spurtet ut i vannet med klær på og gliste fra øre til øre. Haha! Det var femten lykkelige minutter.. Singapore, i miss you already <3

32

Så fint det var der! God tur hjem😊❤️

Så herlige bilder :)

Piyathida<3

Mye fin bilder! <3 DU ER ALLTID PEN! <3

Hvor er jumpsuiten på det første bildet fra? Den var nydelig :-)

så utrolig herlig ut!

åh, det er så sykt fint der !

Så LYST hår du har fått!! :D Du er er supersøt,Marthe! (Og selvfølgelig Kristina) :) Dere to gjør at jeg har et skikkelig bra inntrykk av jenter fra Kristiansand! ;D Velkommen hjem til Norge!

Klem fra meg!

Det er virkelig et paradis! Får veldig lyst til å dra dit når jeg ser bildene dine!

Stranden så helt nydelig ut!

Det så helt herlig ut! :)

Bildene er helt fantastiske, Marthe! :D

For noen nydelige bilder! :D

Ser ut som dere har hatt en fantastisk tur :-) Du tar alltid så bra og fine bilder, så jeg har et spm. Hvordan du får til å få bakgrunen så uklar, og mer fokus på det som du tar bilde av?

For noen herlige bilder! Har så lyst til å dra dit selv etter å ha sett alle bildene du har lagt ut! Du er heldig :D

Så fine bilder :):) !

Ida Stenersen: Å så bra! :D Ja jeg har vært så heldig som har fått muligheten til å reise på en slik tur. Jeg har kanskje hatt min livs reise! Kan ikke tro at vi har fått oppleve så mye bare på fem dager. :-)

Ailin: Det er det portrettlinsen min som sørger for å gjøre. :-) Jeg har portrettlinsen Nikon 50mm 1,4 til ca 3000 kroner. Denne gjør at alle bildene blir slik automatisk! Helt genial :D

Martine: Å <3 Tusen takk for det Martine. :D

Christina i London!: Ikke sant! Ah, hadde vi bare fått en dag her! Det hadde vært noe det :-D

ingvild: Tusen takk! :D JA jeg vet det. Det ser ikke ut så jeg tenkte å høre om Tone på SalongXtend har lyst til å ordne håret mitt en gang denne uken. Få litt freshe farger i det! :-)

Birgitte: Du kan spørre Fanny på bloggen hennes her: www.fannystaaf.se :-) Hun svarer deg garantert! <3

Piyathida: Å <3 Tusen takk. Så snill du er :-)

Nydelige bilder! Jeg ønsker meg potrettlinse etter å ha sett alle de fine bildene du tar med din! :)

Ingelin Rystad

Hærlige bilder :-) Skjønner du savner Singapore :-)

Så fine bilder!:)

Oi du har blitt blond jo! :D

Birte: De øverste bildene er ikke av meg altså. Hehe! Det er Fanny fra www.fannystaaf.se :-) Men jeg har blitt ganske lys i håret jeg også nå :-) Tenker å farge det litt mørkere igjen nå denne uken. <3

For noen nydelige bilder! Noe så herlig da! Håper du hadde en fin tur hjem igjen :-)

Kor den jumpsuiten e fra, den va VELDIG fin!!!

Nydelige bilder! :D

Marte: Jeg vet ikke ettersom det er Fanny sin, men du kan høre på bloggen hennes. Hun svarer deg helt garantert :-) www.fannystaaf.se heter den!

Ah, herlige bilder :D

Hahha sorri dere hun ligna skikkelig på deg der :´D

Skriv en ny kommentar