En suksessfull shoppingrunde

 Når man behøver en kofferttralle for å få shoppingposene transportert fra resepsjonen til hotellrommet, så vet man at man har gjennomført en vellykket runde shopping. I dagens program sto det 3 timer med shopping. Gud, hva dette kvinnemennesket får til på 180 minutter. Fanny og jeg gikk mildt sagt bananas på Ion shoppingsenter. Jeg har aldri shoppet så mye og billig i hele mitt liv. Aldri har jeg opplevd å ikke klare å bære mine egne handleposer etterpå. Da vi gikk ut fra Charles & Keith etter tre timer, måtte vi uten overdrivelse slepe posene etter oss til taxikøen hvor vi ble sendt helt fremst for å få første bil. Jeg tror vakten fikk en slags medfølelse for oss der vi sto og druknet i vår egen svette. Da vi omsider kom frem til hotellet ble vi møtt med to menn og en kofferttralle.

Jeg ville le meg ihjel.. Sånn er det når man velger billigkjeder fremfor Chanel! Jeg har kjøpt meg fem NYDELIGE vesker fra Charles & Keith i dag. De kostet alle sammen mellom 2 og 300 kroner og de ser ut som 20 000 dollar! Fem nye par sko har jeg også kjøpt meg til en slikk og ingenting. En smakebit på to av parene får dere faktisk over her. Vinterjakker er innkjøpt, nyttårskjolen, julekjolen.. La oss bare si at jeg er svært fornøyd med en splitter ny vintergarderobe. Nå er jeg bare lettere bekymret for hvordan jeg skal få alt hjem.LITT svett etter 180 minutters shopping. Sjekk den mengden handleposer!
Halvparten er riktignok Fanny sitt, men still crazy..

29

Så moro! Håper dere har det fint :-) Gleder meg til å se nærmere på innkjøpene dine Marthe!

Åh, shit!

Aaah, så heldig!

Wow! Må si dere klarte å utnytte de 180 minuttene ganske bra, hehe. Gleder meg til å se hvaslags skatter du har funnet :)

Omaggaaaash! :D

Malin Prytz: Ikke sant? :D Haha, aldri jobbet så effektivt i hele mitt liv. :-) Og jeg gleder meg til å vise det frem! Tenkte jeg skulle legge alt sammen på sengen i morgen tidlig og knipse noen bilder av det slik også. Det er litt av et pent syn jeg sitter med her på hotellrommet :-D

Piyathida<3

Åh, jeg var også på denne hotellet då jeg var i Singapore i fjor! :) Den var kjempefin og bra da må jeg si :D Du er så heldig altså, men jeg håper at du koser deg kjempe mye da! <3 Men hvor lenger skal du være der da? 2 uker?

Tuva Smedrud: Du er god. <3 Vi har det kjeempefint. Jeg har hatt min beste dag her nede, og det skulle noe til å slå de forrige. Nå har vi bare morgendagen igjen, men jeg har heldigvis knipset 800 bilder i dag så jeg skal leve lenge på disse. :-)

Gleder meg til å se noe av det du har kjøpt! :D

solveig byrknes

Hahaha, gleder meg til å se hva du har kjøpt :-D

Piyathida: Åh, da vet du alt om hvor flott der er! :-) Vi skal bare være her i fem dager og nå har vi vært her i fire så vi reiser hjem ved midnatt i morgen kveld. :-) Men heldigvis har vi fullt program for morgendagen også. Jeg vil aldri hjem! Det er så fint her. <3

Linea: Hahaha :-D

wow fliinke du :D

På fredag skulle eg se etter kjole til en fest i går og på 35 min handlet eg kjole,strømpebukser,en ny genser til jobb,samt 5 julegaver. Så ja vi er effektive når i vil :D

Ååååå så heldig!! DU er sååå pen :O !

Åhhhh så heldig :O Du må vise alt du har kjøpt med den gang du har tid!! ;)

Heldig! Gleder meg til å se innkjøpene :D

Wow! :D Gleder meg til å se hva du har snappet opp fra butikkene!

Kan du kanskje ha innkjøpsvideo eller et innlegg med alt du kjøpte?

Ingelin Rystad

Wow altså Marthe :-) Så mye har jeg aldriii shoppet før :O Gleder meg til å se alt du har shoppet ^^ Du blir helt sikkert å få alt med deg hjem, men hvordan kan bli spennende hehe ;-) Kan tenke meg du er sliten nå etter alll gåingen/ springingen etter å ha gått bananas :P hehe

haha så herlig !

HERREGUD DU ER SÅ HELDIG! Jeg må dra dit en gang...

åh, wow! Heldige !

Oou! Gleder meg til innkjøps innlegg (hvis du skal lage et) :))

Kan du lage et innlegg med alt du har kjøpt på turen? Kanskje en videoblogg? Elsker sånne innlegg! fint å se at du koser deg, fina! :)

Vilde: Heisann! Det kommer en videoblogg i morgen :D Ikke av innkjøpene dessverre, men klipp fra reisen vår :-) Jeg tror du vil like den! Det er Kristina som har filmet og redigert. Jeg har sett den og den var veldig bra!

wow heldig du er! sånn skal livet være :P

-Andrea

Ble sinnsykt sjalu her jeg sitter! Du er utrolig heldig som har fått shoppet deg så mye! Er nok et par år siden jeg har shoppet så godt!

hei du! er innom bloggen din en gang i blant, og synes du virker som en søt jente. likevel blir jeg nesten litt provosert når du kjøper så ubegrenset mye klær. er det virkelig nødvendig å leve i sånn overflod av klær, når det er så kortvarig lykke og hjelper til å skade jorden i så stor grad? de pengene du brukte på alle de ubrukelige klærne kunne du gitt til folk som faktisk trenger det. mener ikke å slenge med leppa, men håper det er en liten tankevekker.

Haha, noe så vanvittig morsomt da! Gleder meg til å se det du har kjøpt deg :-D

Skriv en ny kommentar