Fem retters på WildrocketDagen i dag startet med hotellfrokost, en times gåtur ved Hendersons Waves (Hello Jungel!), og to museumsbesøk. Jeg kommer til å dele flere bilder fra alle disse stedene i et eget innlegg, men ettersom det nå nærmer seg kvelden i Norge har jeg lyst til å dele kveldens opplevelser med dere! Klokken er nå rett over 01.00 i Singapore og de skandinaviske bloggerne har akkurat kommet hjem fra en fem retters middag på Wildrocket etterfulgt av coctails ved Avalon. Wildrocket er en eksklusiv restaurant som serverer "modern Singaporean food". Allle rettene våre var forhåndsbestilte så her var det bare å sette seg ned, plukke ut en god vin, og vente på at de enkelte rettene skulle bli servert. Slik går no dagan! Hadde bare hver dag vært nøyaktig slik. Hoho. Dette stedet er for godt til å være sant.

  

Her ser dere noe av det min middag besto av! Virkelig alt falt i smak.Avalon er en unik nattklubb som ligger nede ved Marina Bay. Hele bygningen er av glass og på innsiden av den finner du et digert lokale fullt med lyskastere, lysekroner, barer, scene og dansegulv. Utelivet i Singapore er det ihvertfall ingen som kan si noe på! Bloggjentene fikk tildelt et reservert bord med panoramautsikt over Singapore City, og her ble vi stående og nyte enda et glass vin før vi tok turen hjem igjen. Ja dere må ikke tro at det er ville festtilstander her nede! Vi skal opp tidlig hver morgen og søvn det trenger man! Den blå, glitrende kjolen kjøpte jeg på Topshop tidligere i dag. Åja! Vi har vært på shopping også. Jeg forstår ikke hvordan vi rekker alt. Vi har vært her i tre dager, men det føles som uker ettersom vi har sett så mye. Nå har vi bare to hele dager igjen, og de skal nytes!

25

Nå fikk jeg plutselig lyst til å reise til Singapore, jeg! Ser ut som dere koser dere og har det gøy. Det må være et eventyr å få oppleve noe sånt :) Veldig gøy å følge med på denne reisen, Marthe!

Perfekt Hjem med over 100.000 : Å så bra! Kjempehyggelig å høre at du synes det er moro å følge meg på reisen :-D Jeg har det helt fantastisk her nede :-) I morgen er det nattsafari som blant annet står for tur. DET blir moro det.

Så utrolig fin den kjolen var! Nydelig :)

Hvor er venninen din sin gjennomsiktige gliiterkjole fra? love it!

Elsker virkelig å følge med på reisene dine! Kjolen var nyydelig :) Nyt de siste dagene!

Så heldig du er!:-D

Så veldig godt ut!, er så gøy å få se bilder derifra! :D

For noen opplevelser :D Dere er virkelig heldige!

Ingelin Rystad

Har ikke vært så mye på nettet at det gjør noe men jeg har lest gjennom innleggene å det ser bare helt fantastisk ut ^^ Blir skikkelig missunnelig når jeg ser hvor fint du har det :-)

Kos dere masse vidre og nyt tiden dere har igjen :-)

Ser kjempe koselig ut! Og kjolen din var veldig fiin:)

beauty4u: Tusen takk! :D Jeg kastet kjolen på disken helt i siste liten. Heldigvis satte den som et skudd! :D

Ingelin Rystad: Å da hadde du vel litt å ta igjen! :D Tusen takk Ingelin :-) Jeg skal nyte ethvert minutt som er igjen. Heldigvis reiser vi ikke før 00.00 mandag kveld så vi har fullt program for denne dagen også. <3 Jeg tror jeg kunne bodd her jeg. Elsker dette landet!

Linea: Å hurra! :D Det var godt å høre. <3

elisa: Å det vet jeg dessverre ikke. Jeg har ikke pratet så mye med akkurat denne jenta. Hun er finsk og skriver denne bloggen: www.rantapallo.fi/mungolife :-) Kanskje det står der et sted? <3

Ser ut som dere har det fantastisk! Dere må nyte alle dagene der nede :-) Jeg kjenner jeg blir skikkelig misunnelig av å se hvor fantastisk bra dere har det! Ikke minst snakk om alle de lekkre resturantene og utestedene... åhh! Jeg får ta meg en tur til Singapore en gang!

Du så helt superlekker ut i kjolen fra Topshop!

Kos dere masse videre og nyt de siste dagene :-)

Ps har du fått mailen min ang konkurransen jeg vant?

Hilsen Emilie T <3

Du er så utrolig flink til å blogge, selv om du er på andre siden av jorden du! Kos deg masse de siste dagene. :D

Jeg får så lyst til å reise av de siste bildene dine! Synes du får til veldige bra og utfyllende innlegg selv om du er på tur med fullt program :)

Hei! Jeg må bare si at du er helt fantastisk Marthe, jeg har fulgt med på bloggen din i over to år nå, og jeg virkelig elsker den! Men må bare si at det dukker opp masse reklame PÅ teksten du skriver, som gjør det veldig vanskelig å lese, vet ikke om det bare er på min pc men irriterende er det ihvertfall. vil jo lese og se på alle de flotte bildene du tar!

Hei, hva er bloggen til hun i den blå/beige palettkjolen? :)

tamt.blogg.no

Bra innlegg!

God søndag til deg

klem

www.tamt.blogg.no

hei! vi er to jenter som elsker mote og fashion, det er det den nye bloggen vår handler om moteogfashi0n.blogg.no plis sjekk den ut og se om du liker den, gjerne legg igjen en kommmentar om hva du synes og hva som burde gjort bedre, ps: je g snakker ikke bare til bloggeren, jeg snakker til alle som leser denne kommentaren, værså snill å sjekk ut siden vår!<3<3<33<3<3<3<33<3<3

Hei, Marthe! Jeg så for en stund siden en nydelig hårfrisyre. Denne: http://martheborge.blogg.no/1379853869_easy_updo__inspiratio.html

Jeg skal snart ha skoleball snart og kunne tenkt meg denne frisyren, kunne du lagd en step by step av den? :D

Ser ut som dere har det helt luksus! :)

Noe så fantastisk da! Maten så også veldig god ut! Syns kjolen du hadde på deg var også helt nydelig :-)

fine bilder! :-)

Skriv en ny kommentar