Antrekk – 181013

God kveld! Det ble en fryktelig sen kveldsupdate på dere nå. Det skyldes at jeg har fullført ukens siste jobbvakt før jeg dro rett på besøk til Annika. JA! Hun har kommet hjem fra Oslo i helgen. *Glede*. Denne kvelden var den eneste jeg hadde noen timer ledig, og da måtte jeg bare hive meg på Annikabesøk. Hvem vet hvor lenge det blir til neste gang? Nå står rekene på bordet her. Det blir en sen, men veeeldig god middag på denne frøkna i kveld! Håper dere har fått en fin start på helgen. Jeg har ikke fått ønsket dere en god helg enda, så jeg gjør det nå. GOD HELG ALLE SAMMEN!

Antrekksbildene vi knipset i all hast rett før jobb ble ikke så vellykkede som jeg hadde håpet på, men jeg deler noen av bildene med dere likevel. Vi må ha en liten kveldshilsen på fredagskvelden! Buksa jeg har på bildene her er fra Bikbok. Topp og sko er fra Bersha!

 

Kan dere forresten se at toppen jeg har på meg er på vranga? Riktig vei så er den helt kremfarget, men jeg syntes den beige/brune skriften passet perfekt til buksa så da tok jeg den like greit på feil vei.  Hoho, hvorfor ikke? Nå må dere sove godt og drømme søtt!

57 kommentarer

Siste innlegg